Konačno kraj krize
0
Rusi gas puštaju u utorak ujutro!
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ZAJEBANT! KOD GENOCIDNOG M.A.J.M.U.N.A KOJI JE DUBOKO UKORIJENJEN U TVOJ POREMEĆENI D.N.K, GOVORI NAM O TEBI SVE, A TO JE DA SI S.M.R.A.D PRVE \"A\" KATEGORIJE!!! ĆUUUJ, KOVAČI TURSKO NASELJE???!!! ;-) HEEEJ, J.A.D.O J.A.D.N.I, KAD SU KOVAČI BITISALI TAKOZVANI \"SRBI\" NISU NI ZNALI DA METAL POSTOJI!!! ;-)
Jedva cekam da im ga Bachuska (s)pusti!
To Rusi samo ga pustite i molim vas da ga ne fali , narocito ne u Sarajevu , odnosno njegovim rubnim dijelovima, Kovacima, Vratniku, Sedreniku i ostalim turskim naseljima!
u petak...jer petak je dan za ... plin!
garant će se ukazat\' neka smetnja... po dobrom starom ruskom običaju...
@Oslobodjenje .. u utorak utorak! :)
napokon napokon napokon napokon napokon napokon napokon napokon napokon napokon napokon napokon napokon napokon napokon napokon napokon napokon
jel u utorak utorak ili u srijedu?
I kad ce doci kod nas??? Nek to neko napise!
valjda ce doc do petka petka.
Hehehe dobar naslov \"...u utorak utorak ujutro!\" Hajd super super pravo :D
da nisu mozda u utorak :-)
\"Rusi gas puštaju u utorak utorak ujutro!\" Ooo lektore!!!