Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da samara majmuna puno pa nema osjecaja
Čerčil je tokom Drugog svetskog rata moral posrnuloj naciji dizao svakodnevnim govorima preko radija. Tako je jednog dana izašao iz Parlamenta i seo u taksi u nameri da ode do radio stanice. Taksista ga nije prepoznao. "Gospodine, ne mogu da vas vozim, sada će gospodin Čerčil da drži govor preko radija i ja to moram da slušam."
Puno srce Čerčilu, naravno, izvadio novčanik i vožnju koja košta 3 funte odmah platio 10 funti. Taksista je odmah zgrabio novčanicu. "Naravno da ću da vas vozim za 10 funti, gospodine! Ko iebe Čerčila i njegove govore, iovako samo sere nešto."
Neopjevani krkan.
Idiot kompletan. Ima snimak kad igra ragbi sa djecom u nekoj školi, odnese maloumnik dijete ni krivo ni dužno.
Hocete sliku evo vam, haj sad mrs unutra.
Ma on je meni kralj, kakva kraljica.
Britanski Trump
joj krkana mati mila otkide trebi ruku
Tako to ide domacinski da se zna.
Prodrma je Boris,momački.
Šta??? Zar on nije u Kijevu da tješi Zelenskog zbog pada Lisičanska?
debilna nacija debilan premijer..rugobe
E ovo su oni, lažljiva gamad! https://t.me/code17tv/2467
Nije premijerka vec premijer transgender, narkomančina!
Vidi mu se na faci da je njezan :)
Ja stvarno ne mogu da razumem da su jedne Sjedinjene Američke Države sa jednog Kenedija spale na Bajdena i da je jedna Velika Britanija sa jednog Čerčila spala na ovu budalu... Nešto se tu dešava.
Stavio je zelenu krvazu kao znak podrške bosanskim muslimanima.
Ko li ti u porodici prima obrezanog pa ti ne izlazi iz usta
Boris pravi kavaljer 😁
Veli boris...ajde upadaj unutra i napravi mi sendvic