Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio samo kod nas se kradu izbori, jesam naivan
Da se kod nas napravi jedna istraga o prethodnim izborima, kad su i mrtvi glasali za SDA , pohapsili bi komplet SDA ološ na čelu sa Bakiroml i njegovom zmijom Sebijom. Vjerujem da bi isto bilo i sa Dodikom i SNSD.
JOj...kad Ameri počnu drugima prosipati priču o korupciji, a kod njih se ne zna koji je predsjednik bio vise korumpiran! Imaju preko 300 miliona stanovnika i svaki put kad napadnu neku državu, kažu kako "sire domokratiju", kao sto su govorili za Irak, Siriju, Vijetnam, itd. Kad se zalazu za demokratiju, kako to da imaju samo dvije politicke stranke koje upravljaju njihovim Kongresom i Senatom, a tolika su država?
Hapsi izborne prevarante i u Bosni ih ima koliko hoces.
Sda america