Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji nikakva Amerika, Njemacka,Francuska itd samo globalisticka elita koja preko agendi osigurava sebi monopol na vladanje u 21. vijeku.
Ne postoje klix experti vec samo skupina siromaha ispod srednje klase koji misle da se razumiju u ekonomiju i geopolitiku.
Jbt ovaj klix pun teoreticara zavjera, rusofila, antivaxera…
Nema povratka iz provalije kasno je za to pcka vam materina
Zašto, pa po vašim teorijama zavjera oni su sve drzave pljačkali gdje su ratovali i boravili (osim BiH po vašem) . Pa da je vaša priča tačna oni bi od te "pokradene nafte, opijuma, itd.. (sve što vi navedete) sada bili veoma bogata država ekonomski ?
Ali vama je kontradiktornost u krvi
Kakav god da je,barem ne bi bio senilan kao Biden i Trump. Ako to i igra neku ulogu
Nemoj molim te .
Gdje ste otisli pa da se vratite ?
Jako antipatican lik, vidi mu se po faci da nema dobre namjere. Umjesto da se bavi ozbiljnim pitanjima, on se petlja u obrazovanje, ulazi u sudske procese sa Disneyem i pokazuje znakove netrpeljivosti prema mnogim grupama. Moj glas dobiti nece.
Za demokrate sam ali ne bih imao nista protiv da DeSantis pobjedi, moze i Pence, samo ne narandzasta svinja.
A haj sad iskreno Allaha ti, prvo zivis li u americi? drugo sta to uradi biden da su tebi demokrate politicka opcija.. gorivo 3.70+, namirnice 100% skuplje, inflacija do pm, kamatne stope preko 7%.. lgbt mafija vlada amerikom, nemoral, itd… sta tu tebi valja? osim ako si u bih i nemas veze sa zivotom u SAD pa onako navijas za denokrate ko i ja za bajern a nikad u minhenu nisam bio
Veoma opasna licnost!
to cnn ti rekao jel
Velik dio Amera je dobro neuk narod, ali kad vidim da Bosanac guta američku propagandu plače mi se. Samo JEDNA od milion stvari zbog kojeg De Santis ne treba bit predsjednik nego u zatvoru je činjenica da je nadgledao (a i sudjelova) mučenja u Guantanamu i umjesto da odgovara za to, on to navodi kao karijeru u mornarici i hvali se time.
Ja sam dugo živio u Estoniji i hvala bogu da više ne moram ali mogu vam reći s terena direktno - rat je neizbježan, veliki svjetski rat. Tamo se već dvije decenije samo o tome trubi i priprema. Pripremite se i vi ako je moguće.
Mora da si zivio tamo kod grada Narve dje su sami rusi ispranih glavundura
rat će ljudi, kakvi izbori i bakrači najkasnije do marta 2025 godine. Otišlo je sve u pm.
Pozeljan kandidat na izborima jer nema nikakvu sansu da pobjedi dementnog i tu kliku radikala oko njega.
ovi se vracaju zadnjih 8 godina
Previše ovome poštenja i dobrote viri iz očiju. Možda je to ok za voditi politiku guvernera savezne države, ali za voditi najmočniju zemlju svijeta ne mere...
Jedini covjek trenutno koji je kompetentan, ima zdrav razum, ponasa se kao odrasla osoba i ima moral i vrijednosti.