Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma u Živinicam i inače na TK, Romi imaju strašno puno priviligeija, recimo, za djecu obezbjeđen prevoz i knjige i obrok negdje po kolam, neće nik, što bi išli kad moraju danas azaraditi 30-40 KM. DJECA KOJA PROSE NISU KRIVA, ALI RODITELJE TREBA KAZNITI. IMA SLUČAJEVA KOJE SAM LIČNO GLEDO, PO ONOJ HLADNOĆI OD PRIJE MJESEC DANA U 9 NAVEČE, DIJETE PROSI OKO 2-3 GODINE OSTAVLENO U MRAKU, JA ODEM DO POLICIJE DA NAĐU TE RODITELJE, PA SMRZNUĆE SE...NIŠTA KAŽE POLICIJA IMAMO MI PAMETNIJEG POSLA \'\'\'NEGO GANJATI CIGANE\'\'... Elem...poenta priče: \'\'Roditelje trea kažnjavati na neki zakonski prikladan način...\'\'
MA NISTE SAMO VI POTLACENI I ROBOVI...ROBOVI SU MILIJARDE LJUDI SAMO STO TO NE MOGU DA SKONTAJU...
haj oni sto prose, al sta je sa onim sto kradu po tramvajima i trolejbusima?? fuj, a vazda neka prica .. ugrozeni, nemaju uslove za skolovanje ... bla, bla... a kradu, pljuju, psuju, diraju te prljavim rukama ... ja bih njih sve u jednu drzavu, pa brate nek se izmedu sebe i kradu, a i prose jedni od drugih!!!
Heil Hitler
Hajd to je ok sve.. a sta je s onim \"romima\" sto prose ulicama \"foliraju\" samo uzimaju pare od naivnih ljudi, uredu je oni koji to stvarno potrebno... ali kad vidim onu po trolejbusu kako prosi muka mi je od zivota!
pa dobro...