Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cetiri zemlje kao najvece prijetnje su: Amerika, Engleska, Francuska i ???
tacno uz to bih dodao i izrael
israhell??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sunak, odakle si ti? Jesi li pao s Marsa? Znaš li ti koliko ratova je u zadnjih 50 godina započela Amerika??? Znaš li koja je država jedina u historiji upotrijebila atomske bombe i sekundi ubile desetine hiljada nevinih žrtava??? Hirošima i Nagasaki!!! Sunak, svijet se mijenja iz Temelja LAŽI i DVOLIČNOST ĆE USKORO NESTATI JER PITANJE PALESTINE MIJENJA SVIJET!!!🇪🇭
Tako je. Kina nikad nikoga nije napala. Sjeverna Koreja, i Iran takodjer. Nikad te države nikoga nisu napale. Na drugoj strani Amerika, Velika Britanija, Francuska su napadale koga su stigli, i to ratovali su na drugoj strani svijeta hiljadama kilometara od svoje terotorije.
koje bolan vrijednosti ??? sotonizam , lihvarenje, homoseksualizam,kapitalizam, tlačenje naroda drugih drzava i otimanje resursa …… jesu li to vrijednosti ??
Rijetko odvratan lik
Pa to svatko zna. Pitanje je samo koja generacija ce na*ebati
Posherem te klempavi grdni uzasu otpadu itd
smece cionističko
Zato mu stranka ima pad.
reče shitdu koji se fura da je brit
1. Izrael 2. SAD 3. Russija 4. Velika Britanija To je ispravna lista.
engleska, francuska, izrahell i USA
Moja top lista izgleda sasvim drugacije: USA, Izrael, Velika Britanija, Francuska.
Lazni Indijac marioneta zapada
ev nisam citao clanak pretpostavljam rusija iran sjeverna koreja ne zna cetvrtog
Surinam
🤣🤣
madafakin ciganin
Imaju i tvoji ganci nuklearno oruzje🇮🇳
Dobra mu propaganda za prodaju oruzja.Samo sto su ameri I zapad providini.Izrael na prvom mjestu.
Koje licemjerje! Level 99 pro !