Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa žena.
sada mogu da umrem u miru.....
kladila bi se da ni kim sung nije vidio svoga od stomaka jos od puberteta
jest na ogledalu.
Aaa, zar ovog zanimaju žene? Pored silne ljubavi od narodnih masa. Svašta. Hipnotisana gomila.
to je stvarno cinjenica. taj narod je toliko hipnotisan i ogranicen u svom zivotu da mu cak vise i ne mozes zamjeriti sto je ovakav. ovi vladaju vec 3 generacije. znaci vecina populacije je rodjeno (neki cak i umrli) slusajuci samo njihove price.....oni i ne znaju da postoji drugo. a kad saznaju oni im mlatnu suplju kako su svi ostali siromasni, pokzaivjuci im slike iz J. Koreje kako nose sandale, jer nemaju para za prave cipele!!
Ne zamjeram ja, niti to može šta promijeniti tamo. Nije ni nama baš blistavo. Sistem zna biti brutalan, kao i život. E sad i gdje se rodiš pa imaš drugačije polazište, sve se može iskoristiti. Sreća, splet okolnosti. Ne znaš šta nosi sutra. Ovaj vlada svojim metodama. Neke promjene su teške, vidiš kako se mi valjamo u blatu zbog tuđih sujeta, bogaćenja i života u oblacima.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)