Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kiki jedi govna, j3b3m te usta. Ti mora da si cetnikusa ili turbo muslimanka. P vam materina svima koji serete, ameri su vam uvijek za sve krivi. Uzmite stvari malo u svoje ruke i spremajte se za ono sto nas ceka u ovoj drzavi, A TO DOBRO znamo svi sta nas ceka i sta nam je obaveza u vazi ovog tumura stvorenog u bh. Da nije amera danas bosna nebi postojala, a od Hrvatske bio ostala samo Istra i Zagorje. p
uskoro ćemo da gledamo finale, usa protiv rusije. dosta su dosada napadali ameri preko svojih zastupnika, od sada će morati sami.