Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki broj mladih od 18 do 24 izašlo na izbore (oko 66%) i odmah patnja za konzervativce. Eto BiH omladino vidite šta ćete i kako ćete 2018, ko ostane do tad, naravno.
Bila mala ponuda konzervi i odma raja nisu glasala, ha ja......i evo joj sad belaja na rukama
U Sarajevu islamisti danas vode glavnu riječ. Sarajevo se pretvara u islamisticku dzamahuriju. Nakon ramazana, očekuje se dolazak preko 20.000 wehabija iz s. arabije, kuwajta.....
Nisu ovi englezi blesavi kao nasi biraci.
Cestitke Dzeremiju Korbinu, sefu Laburista u Britaniji i velikom protivniku NATO bombardovanja Srbije i nezavisnosti Kosova, na odlicnom uspehu na izborima u Britaniji.
čuj što puca nešto, negdje....
Je li ono iza nje Woody Allen...
Ide u koaliciju sa Škotskom partijom nezavisnosti ?? a na putu izalska iz EU ! Pa bolje će proći SDA u koaliciji sa HDZom u izlasku FBiH na zelenu granu ! Ahahahahhahahahhahahahahhahahaha
Gledam dbevnik SRNE kaže DODIK SVAKE GODINE POVEĆAVA PLATE ! I DIJAGRAM nema tu okolo naokolo od 2013 do 2016 ! I zasita svake godine rastu primanja za par maraka. Samo prikazanih 813KM iz 2013 TRI PUTA izgleda manji od 820 KM iz prošle godine a to je tek tri procenata. Kako su 3% narasla na 300% pitajte DODIKA MAĐIONIČARA ! Ahahahhahahahah koja skupina ublehaša, ZASLUŽILI STE JE hebem vas ćorave svih ancija i vjera !
Dok je krda Rudonja ce da vlada. Jedina zelja Rudonje je da krdo postane stado kako bi bilo mirno.