Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idealna zemlja za zivot. Daleko od Rusije, Amerike, Kine, Balkana... hladovina
Slovenija za tebe nije Balkan? Konju nepismeni.
@SabahudinKurailo imam zavrsen fakultet al tvoja recenica mi je teza za skontat neko keplerovi zakoni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...Eee Melbourne ili Sydney pitanje je sad? Da mi je barem jednom za zivota otici u jedan...vrlo tesko...
Ne bih dao ovu dzezvu kafe uz konvektor za cijelu Australiju.
Nisu bez razloga ljudi tamo išli po kazni. Svaka čast ko može, ali ja ne bih mogao živjeti u takvim uslovima. Nekako mi izgleda kao da je u Beču ili Minhenu sve potaman, nije za čuti za neke ekstremne vremenske (ne)prilike. U Australiju bih svakako volio otići kao turist.
@WillyWonka kad imas dobar job, porodicu, dobru lovu, dobsr sadrzaj zivota zivio bih u tunguziji tu suplju sto nisi vidi dalje od tunela u Doboju ne prosipaj ne.bih ja ovo, ne.bih ono
Klimatske promene. Ovo postaje vec sada vrlo, vrlo opasno. Nas ovde ovakvi toplotni talasi nece skoro zadesiti, ali neke druge hoce. Zamislimo da 49, 50 stepeni postane vrlo cesto u Pakistanu, na Bliskom Istoku ili u Severnoj Africi, rezultat ce biti: Stize nama milijarda migranata ovamo.... Kad se tada u prenaseljenom New-Balkan-Pakistanu sretnu Bosnjak i Srbin, ima da se izljube ko braca rodjena.
NIje tako strasno. Skoro je ponoc, a samo je 27C trenutno :)
Samo bjezite iz hlada!:)))
Bolje vruce kako god..od zraka, do hladnog pivkana u hladu. Sada smrdi cim otvoris prozor
@Bombonica2305. Na ovoj vrucini, pije se rakija. Kajsijevača po mogucnosti.
@ejex mi imamo 4 doba to se slazem, ali nemamo kulturu za planinu, more, ekologiju, kesu za smece. Tu su oni 1000 godina ispred nas
Gluposti. Ja se ćujem svake hefte preko voc apa sa mojim babom koji vozi kamijon u Beču i on mi je lično reko unjiha snijeg pada.
Samo nama pola posaljite i zadovoljni i vi i mi :)
jesu izrodi ovi australijanci