Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci pripremite zimske jakne, i 3-4 metra drva :)
Kakvo globalno zagrijavanje. Allah se pita, On upravlja svemirom, pa i vremenom. On daje kišu kome hoće, a sunce kome hoće. On zna zašto je nešto dobro, i Njegova mudrost je nedokučiva. Slavan neka je On, naš jedini Gospodar, i hvale dostojan, Allah, Svemogući i Najveći !
Svaka zima naj hladnija u istoriji covjecanstva, a isto je tako i sa ljetom svake godine naj ovo naj ono ..... ma bjez'te vise
Ocekujte globalno zahladnjenje.
ne bude li vrucina drzite gace ima da vas
To ste rekli i prosle godine pa ne znam da sam dozivjela hladnije ljeto, nisi navecer mogao izac bez jakne. Nemate pojma realno.
Priprema za zlatnu milijardu..
jes' lijepo kad se naloži :D
Sve izmisljaju oni pojma nemaju
svake godine nam najavljuju nevjerovatne ljetne vrućine,a i zimske hladnoće. a od svega ništa.
Ja koliko se sjecam govorilo se da ce biti najhladnija zima. Ja zime i snijega ove god nisam vidio. Tanko skroz. I oni znaju pogodit ko prstom u... Gdje je majstorovic bijeli mag da kaze sta ce biti hahaha ako treba nek pogleda kroz prozor prije izjave ....
bas me cudi sto znaju da ce biti vruce a ide ljeto
Ha ha ha ha ha
to svake godine jave...a vamo poplave.
...sva godine zime ko nikad i ljeta ko nikad... A ono meni jesen 12 mjeseci
http://www.biscani.net/neobicna-teza-imama-muskarcu-koji-se-samozadovoljava-zatrudnjet-ce-ruke-na-onome-svijetu/