Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haman gdje god su Britanci imali koloniju podjele i rat.
Ne ne krivi su i ti iz venecuele što su podlegli britanskom sistemu podjela.
Jah, dok oni nisu dosli..ovi su se drzali za ruke i pjevali kumbaja
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
da ljudi ulažu toliko energije u nauku tehnologiju humanost danas bi bili kao bogovi a ne debili koji se svadaju za komad zemlje
pa od tog komada zemlje zavisi tvoja teorija o humanosti i tehnologiji. Ne rastu mobiteli na grani a auto ide na dizel ili benzin a električno treba litijum iz neke ovakve zemlje.
pa to nije razlog da se za taj komad roka i nema tu humanosti nego samo profit
Novi Irak, a i predsjednik im podsjeća na Sadama....međunarodna zajednica priznaje kao dio susjedne Gvajane... međunarodna zajednica, institucija za legalizaciju pljačke
Zasto klix nije objavio skandal sa Abelom u glavnoj ulozi
Kako je krenulo,izać će ovo na ww3
To je vekovan srpska pokrajina šta sad hoće ovaj Hugo Boss
Tekst zahtijeva ozbiljnu Spržovu ANALizu.
Maduro se naucio Americkog Systema! Sada pocinje kao sto je Amerika oduzela dio Mexika, Cube, Philipina i Hawaiia!
U Gvajani su pronasli belike zalihe nafte, mozda i najvece zalihe po glavi stanovnika, Venecuelanska naftna infrastruktura je uzas zivi. S toga ova borba, biti ce Gvajana interesantna u buducnosti
I njima dosadio rahatluk,hoće i oni malo podruma,lanč paketa i krvavih gaća.
Pa nije im baš rahatluk, Venecuela je pod diktaturom i sankcijama. Zbog korupcije sankcija stanovnici te zemlje sa najvećim naftnim bogatstvom ne mogu kupiti toalet papir.
Zamolio bih, ukoliko je moguće, polahko sa ratovi.
Ovako je i Hićo organizovao referendum za anschluss Austrije - jedan odgovor na nekoliko pitanja. Polupismeni krkan sa vojnom huntom u pozadini kreće u pljačku. Recept za katastrofu. Već viđeno toliko puta u raznim varijacijama.
Da je srece ne bi niko ni izlazio na referendume znale bi se granice,gdje god su se pojavile Britanija Spanija Francuska....sad je belaj
Ode sve u WW3.
Interesantno je kako baš sad se pali vatra po celom svetu. Misle da da smo mi na Balkanu lake mete. Možda i jesmo ludi al ne i glupi. Što dalje od nas.
Čekam šta će reis da kaže u petak, koga da mi podržimo, glava mi puzza od ramišljanja
Maduro i njegov prethodnik uništili su ekonomiju Venezuele, a sada narodu naravno Maduro ćeli prodati priču preko granice jer kod kuće ne radi ništa, bojim se da i Venezuela klizi u totalnu propast.
Koji su naši?