Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nema vecih jadova od nas muslimana, tolika nesloga i nezajednistvo da je strasno. evo mi smo sami sebi primjer ovdje, nisu nam Hrvati ni Srbi neprijatelji koliko smo mi sami izmedju sebe.
Licemjeri. Sad kao žao kad ga više nema...za života druže ...za života...
muhamede svi te volimo vidimo se u dzenetu amin
Kad je amer umjesao prste svima ide nagore
"Zavadi pa vladaj", stara istinita poslovica kad hoćeš nekome državu srozati do dno dna... A velike sile to odlično rade
Liči malo na Praljka, samo što ima manji nos i nije terorista.
bakirov jaran mursi...sjecate li se kako je bakir bio radostan kada je musrsi pobjedio i nakon 2-3 dana vec krenuo sa paljenjem hriscanskih crkava?....u prvih mjesec dana musrijeve vlasti zapaljeno je ili minirano 200 kopskih crkava i raseljeno 20 000 hriscana iz egipta....pocete su da se postavljaju bombe i u sitske dzamije....a onda je bakir u sred predsjednistva pozvao upravo te ljude...citav svijet se iscudjavao a bakir se sa njima slika u predsjednistvu...:)