Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se okuplja obitelj ... sigurno i Kim Jong Un ima 'dedu' ili 'sina'...
@AkumAone :) hvala na jos jednom edukativnom tekstu.
Mi imamo dva elikoptera i 1 tenjak😂😂😂
NEMOGU DA VJERUJEM STA CITAM SVAKI DAN,OVI RUSI I JEBENI AMERI KORISTE BLISKI ISTOK KAO POLIGON ZA TESTIRANJE DABOGDA ZARATILI SA SJEVERNOM KOREJOM!!
Eksplozija po definiciji ne moze stvarat vakum
Eksplozija po definiciji ne moze stvarat vakum
Dokaz u kakvom primitivnom svijetu zivi miroljubiva manjina covjecanstva. Horor
Da se sve pare koje se potrose preusmjere u pomaganje zivotno ugrozenih ljudi, svi na svijetu bi imali gozbe svaki obrok...
Zato je Trump i roknuo onu krmacu juce, da se pokaze pred Rusima. Koji IDIL-ovci? Gdje su? Gdje su mrtvi i ko je ubijen, sta je unisteno? Samo demonstruju silu i jedni i drugi.
Bombe su beze.Skupe i devastirajuce. Treba iz vazduha neprijatelje zatrpavati ogromnim kolicinama smeca, Ocistis svoje dvoriste a on mora cistiti razna vnago.
Imate vi bombe i sve ali nikad BOSNU pokorili niste, bio je srba, hrvata,turaka,svaba,talijana,holandjana,rusa,vatikana i ostalih istocnih i zapadnih sila ali vam je bosna ebala i naruzanje i kulturu.....INAT SILAN BOSANSKI , bosna moja domovina vama rana najgora mamu vam ,,,, treba svakom pokazati zube kad didju na sportska takmicenja i rusima i turc.ima i grcima i hrvatima i srbima svi vjerujte oni bi da bude bosna njihova ...ali tu njene GAZIJE
@plavozuti Sunce malo😂Iz inata ste kmecali da vam NATO pomogne😂😂😂😂😂
eno.Ameri.nuklearku danas teatirali .nece ovo na.dobro
i mi u BiH imamo zametak svih bo...
ako ima mama i tata, ima i kopile, pošto dotični ne žive u bračnoj alijansi
Mi imamo stoke ako hocete da bacate te bombe😅
Mi imamo tetkicu svih bombi!
Joj mozete misliti sta onda Crna Gora ima 😎😎😎. Djetica svih bombi
Crna gora je za nas vojna sila, ne znam kakvo im je naoruzanje al je garant blje od naseg...
Crnogorci kad puste bombu ona eksplodira dva dana nakon sto je pala.... :)
Hebo li vas bombe manijaci jedni, pripazite da vam onaj ludjak iz Sjeverne Koreje ne baci dedu i babu 😎.