Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GO UKRAINA ! GO WEST!
http://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Velika-grupa-srpskih-dobrovoljaca-dosla-u-pomoc-Donjeckoj-Narodnoj-Republici-254686.html srbija se ukljucila u rat u ukraini naravno i dodik saljuici cetnike na ukrainsko ratiste ali to nisu cetnici nego specijalci iz smrdije i sumske koje finacira dodik sa svojim kriminalnim klanom,200 boraca kvazi cetnika nije moguce organizirat bez znanja drzave smrdije i dodikove milicije u sumskom genocidnom entitetu.
хвала на прелепој информацији...
Samo nesto nam majkicke nema da se oglasi za ove srpske teroriste sto idu ubijat ukrainsku djecu,hocel oni bit prijetnja miru u BIH kad se vrate?pratel sigurnosne agencije ove srpske teroriste kud se krecu.Kad ode iz Austrije neki na sirisko ratiste majkicka se neskida po 10 sa naslovnica strah je kad se vrate sta ce bit.
Ova slika gore govori sta je rat i kakvo je to zlo vrjednija kila brasna bude od ljudskog zivota!
RUSKI ARKANOVCI ZLOCINCI NA DJELU PROTIV EVROPE I ZAPADA
Izrael = Ukrajina = SAD
ali ste i vi pobili 500 četničkih separatista...samo tako nastavite
ma sta 500 nemo si skroman..50 000 a 200 000 tesko ranili :-))) sto je babi milo to joj se i snilo