Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee moj petre koji si ti zatucani debil...
Rasmunsene,popusi Obami crnu karinu!
cekk jel to sada i sirija prijeti turskoj jbte sta nece sve smislit samo da pomognu bradonjama da poubijaju onaj narod
turska clan NATO-a, NATO u turskoj postavio rakete "patriot" u slucaju da NATO izvrsi invaziju na siriju, e sad lafo oni kao zajednica nece, a svaka zemlja clanica ce odluciti sama za sebe hocel pomoc ameriku u siriji ili ne. jel sad kontas :D znaci turska tu dodje kao pijun odakle bi ispaljivali rakete na siriju.
tesko onom koga vi branite
Meni je krivo sto su izmisljene rakete,puske itd..bolje da smo ostali na sabljama macevima..pa da vidimo koliko ko ima muda mamu vam fašisticku
kakva sad turska?????? pa zar su mene ovdje ljudi dzabe ubjedjivali u vojnu moc turske???? cuj sad mora da ih brani nato da ih nebi netko napao ahihihihhihihhihihiii
odnosno pobunjenici ce napravit neko sranje na granici sa turskom i svalit ce to na assada i onda tu ulijece NATO pakt
NATO u savezništvu sa Turskom će za nekoliko godina pokositi Srbiju................i neka će.........jedva čekam
dilbere pa zar turskoj onakvoj sili treba nato protiv onakve male i istrosene srbijice :))))))...e svasta..pa zar nebi pomogao braci?????
Omere,jeste nemocni da mi vas je prosto zao! :DDDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bojim se da će NATO iskoristiti savezništvo s Turskom, te da će na ime jednog isprovociranog incidenta na graničnom pojasu sa Sirijom, pronaći utemeljenje i legalitet za vojnu intervenciju u Siriji, koja bi inače po svim međunarodnim pravnim načelima bila nevaljana.. P.S. Erdogan, pamet u glavu..
@problemator Očito si ti kloc u cijeloj priči. Pogledaj na šta se svodi tvoje izlaganje, na neartikulisanim floskulama tipa "hohohehe", pa mene bi bilo sramota ovako nešto napisati, e jesi kloc..
Turcine Erdogan nije nista bolji od ovih koji zele da uniste Siriju. Ustupio je vojne baze amerima po Turskoj samo da bi sacuvao svoj polozaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)