Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gotovo je ovo. neka njihova "kontakt grupa" vec ima plan da je granica dnjepar. zapad je svakako ovaj rat dobio onoga trnutka kada je rusija napala ukrajinu. sve iza toga je bio samo bonus. najveci gubitnici su svakako ukrajinci.
zato sto zapad ne interesuje ukrajina i koliki komad ukrajine kontrolisu rusi. oni su bili spremni cak i na scenarij da ukrajinska vlada bude u inostranstvu. njihov primarni cilj je izolacija rusije i u tome su uspjeli. imaju izgovor da drze medvjeda za muda bez obzira koliki komad ukrajine uzeli rusi.
Rusija pobedjuje samo u mozgu srba pa ni rusi vise ne vjeruju da je ruska vojska sila hahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne razumije se vojska u rat. Političari se u sve razumiju. Naročito kad ginu tuđa djeca.
Ovo nije raskol, nego mig Ukrajincima da uzmu pregovore zaobiljno a da ih Bajden ne mora sluzbeno na to tjerati.
Bidene ako se sad povucete to je onda Putinova pobjeda,zavrsite sta ste poceli
„……a oni su zaključili da trenutak nije sazrio i da SAD ne trebaju vršiti pritisak na Ukrajince da se zaustave dok imaju zamah.“. - To je samo zato što su kršćani, a nas muslimane su zaustavili 1995 kada se Banja Luka počela iseljavati 1995 godine.
Nadam se da ce se uskoro rat završiti. Jer jedini pobjednici su bogati, a sirotinjo i bogu si teška.
General nema šta da sere o pregovorima. Svi znaju kakvi su Rusi za pregovaračkim stolom i Slšta sad Ukrajinci treba da se pola zemlje odreknu, a druga polovina srušena? Nema pregovora, ruse okrvaviti dok sami ne odustanu i ne povuku se. To može potrajati, ali druge nema
Slava Ukrajini! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 mamu vam xebem rusofilsko-sendvičarsku, krezubu 🦷
Nema pregovora dok se Kadirovu ne ostvari san
Ovo mi vise lici na "stipu ga loma"😅
To znaci u prevodu da ce biti pregovori, ovo su ti kobajagi fore ismeta hore😁
¥e•em te Rusijo !! Slava Ukrajini ✊🇺🇦⚡️
Hoce li Biden sada uvesti sankcije svojoj vojsci?Da li je on postao i ministar vanjskih poslova Ukrajine?Imam jos pitanja ali ne bih sada.
Kakav raskol , radi se samo o razmjeni podataka!!!
Vosjka zna da vide ovaj rad malim prstom lijeve noge I da bibteknubratu sa NATOm izvadili svoje najjace oruzje. Administracija je grupa fanaticnih ideologa koji veze nemaju sta se desava na terenu.
Dayton, vratiti ce oni Herson.
Cim stane rat ili ide neki drugi rat ili neki novi virus.