Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja teza preglasavanje Hrvata? Jok eto treba glas 1 Hrvata da veijedi kao 5 glasova Bošnjaka? E pa druže ne plaćamo ni poreze ravnopravno. Hrvati naravno imaju svoje mjesto i prava u BiH ali mora postojati ravnopravnost u svakom pogledu a i to da glas svakog čovjeka vrijedi isto.
Pa i ne plaćamo, Hrvati plaćaju po glavi kud i kamo više poreza nego muslimani. Sve provjeri na stranicama porezne. Da je milijun Hrvata u državi bili bi skoro kao HRV po standardu a ne Moldavija. Vi nas i vučete dolje.
Kako glas Hrvata iz Goražda vrijedi nekoliko hiljada puta više,od Hrvata iz Mostara,Iz Posavine?O tome šutite?
Pa znamo da ga podržavaš, podržavao je i Tuđman Bobana kad je rušio stari most i ubijao i zatvarao Bošnjake po logorima a u to vrijeme Čović bio upravnik logora. Vi ste licemjeri.
Vode,vode Radmane,vidjeces sankcije i to vrlo brzo.
Radman ne sikiraj se ,dat ce Trojka sve sto Dragance trazi...
Ne mogu da vjerujem da se daidže međusobno podržavaju!?
Vidi ovog punoglavca...
U kući ti se mali Čović rodio abgd.,. Klocino zagorska Grliću
Na šta smo spali jebbem ti i državu i narod i sve
Grlica opet kaki.
Ameri su na krivoj strani povijesti. Bolje da dodju k sebi inace ce im bit malo dva oka za plakanje.
Na čijoj ste vi strani???
ako bude po čovićevom odmah ćemo ga probušiti.mamu vam vašu više.
Plin sa carinom lokalnih indijanaca vec imamo, ne treba nam jos jedan takav "deal". Covic mantra o tome da ce neko iz Sarajeva iskljucivati plin Posusju, samo zaboravlja, da je upravo on taj koji sada drzi plin iskljucen i Posusju i Mostaru. Ili ne zaboravlja, nego mu je ovo nzin da odigra rusku igru, sa izgovorom "cuvanja" hrvatskih interesa!
krivousti
SVINJOEBAC I TI CES NA SVINJSKU CRNU LISTU.
Nemaš ti šta podržavati. Brini se o kriminalu i korupciji vlastite stranke u Hrvatskoj i sikternod BiH.
Koga boli briga sto ga ti podrzajes hajvanu jedan
pa što psuješ onda ako nikog nije briga