Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHA PUTIN STARI KGB AGENT, DA RIZIKUJE SVOJ ZIVOT I LETI IZNAD UKRAJINE, HEHEHE BUDALSTINE
To Putine, iskoristi tuđu nesreću u svoje propagandne svrhe...
Cista laz. Rusi stoje iza ovoga, cak su pobunjenici javili da su oborili vojni avion ali kad je drugacije ispalo sklonili su poruku. Zna se da je njina Rusija dala protuavionske topove.
" protuavionske topove" Eh,...sta tastatura sve ne trpi...jaro bi "topom"(al protU..avionskim) oborio avion na 10,000 metara visine,..pa makar i Rusi da daju PriFati se si strumfova i Gargamela,..7:15 crtani Film a onda na pajkenje
Nisam bio trijezan kad sam pisao ovo. Nemas sta drugo reci nego samo se praviti pametan. Govorim 4 jezika tecno, kao da me vuce za uho sto sam jednu nebitnu rijec koju sam pogresno napisao i sta ti imas reci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
3 SVJETSKI SE SPREMA..BICE SVJETSKO PA I NAŠE..
Poginuli su NEVINI ljudi, dali greškom ili ZLOČINAČKOM namjerom, za sada je nezahvalno prognozirati... Mnogo djece, Tuga i velika katastrofa..... A dežurni internet-stratezi i portal-sveznalice, koji stvari posmatrate iz sopstvenog osiromašenog i nerazviijenog uma bolje vam je da UĆUTITE!
ovo je supljak
Al pazi supljaka, kao Putinov avion ce prelijetati Ukrajinu?! Pa ko je tu lud?
Koji krmak je odlucio prenjeti ovu vijest sto je napisao Dodik?
Ima smisla, jos samo da je istina .. a Bog zna mozda i jest
Nije Putin srbin pa da LAZE on je pravoslavac on ne laze samo srbi LAZU
Slago bi kad bi rekao da me ne podsjeca na izjave koje dolaze iz srbije.
...postoje radarski zapisi leta svakog aviona, pa i putinovog...nije teško sve što su naveli i prvjeriti.
...jarane, tvoj ograničeni nacionalistički um nikada neće razumjeti nekog poput mene...tebi je "tvoj" narod svet, meni vala nije, ni "moj" ni "tvoj"...a političari iz istih, ne da nisu sveti, nego su banda najgore vrste...i "tvoj" alija, i "moji" slobodan i franjo.
Naravno da informator zeli da ostane anoniman
Ova teorija ce biti opce prihvacena na Klixu.
Još ono "(SRNA)". :D
HAHAHAHA RUSKI LAZOVI SA PUTINOM NA CELU
Mogao je Vlada da ostane bez skalpa.Mada ne vjerujem u rusku teoriju zavjere.