Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomahnitali bunkerisani štakor svijetu nudi samo jad, bijedu, uništenje, povratak u mrak Srednjeg vijeka i ubijanje. Zna se kako takvi završe
Lada na nuklearni pogon...hahaha
Pa sta haj hhhebala te raketa. I ja sam juce tepsiju bureka testiro. Mrs
Laze nema vise SSSR
Hoćel zato bit narodu veća plata, znal se šta
Sve sami bolesnici i jos bolesniji sljedbenici koji su sretni poslije ovakvih vijesti.Ima li iko da se pohvali da je pronasao lijek za ne izljecive bolesti
Ovome je Sjev. Koreja postala uzor.😁
Sto ga vise slusam sve mu vise vjerujem
Debil
Kod Kijeva Chernihiva, Sumija, Harkova, Mikolajeva, Hersona i Izjuma vidili smo test ruske vojske :D
Armata, s600, Kinzal, cirkon, terminator, termo vbr. Sa svim ste de hvalili 🤣🤣🤣🤣.
Da, sve je to predstavljeno u cilju propagande da bi neko strahovao od Rusije i da bi Rusiju trebao gledati ravnopravno kao SAD. Ispostavilo se sve suprotno.
Sami Ameri su priznali da su 10 godina iza ruske tehnologije u nosacima bojevih glava a ovo je vec apokalipticno. Ova raketla puna nuklearnih bojevih glava moze godinama kruziti orbitom i na komandu se u par minuta sruciti na cilj a odbrana protiv ovoga jos ne postoji. Putin kaze da je ovo napravljeno samo radi odvracanja (tj. smanjenja NATO apetita) i nadajmo se da je tako.
Dobra je ta Ruska tehnologija. U katalogu 🤣.
Ne vjeruj čovjeku koji laže
nevjerujem ja nista njemu ,vidi se napredna tehnologija u Ukraini
Pa baci je više klocu,ne laprdaj bezze