Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počeo i Putin da svira Kurzu.
Putin je fin, platićete plin!!!
ovo su vremena pred pojavljivanje goga i magoga...muslimani su otvorili vrata pakla...bit ce uskoro velika bitka sa muslimanima...svijet samo moze spasiti jedan srbski junak....
Zar imaju Srbi junake🤔
@bosnia123 ...putin naprimjer....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gosin Putine,ruska administracija je razvalila Jugoslaviju i to je bio primaran cilj.Vi nema potrebe da se trudite da dijelite EU.Za to je zaduzena Amerika ci je proekat EU i trenutno primarni cilj...Trgovinski rat koji je u toku EU ce da sasije na niske grane.Onog momenta kada je EU odlucila da primi migrante sa Bliskog Istoka od tog momenta su sebi svezali ruke.A kada su poostrili sankcije Rusiji tada su osjekli granu na kojoj sjede.
--- ne želim podijeliti Evropu Reci to Putine Draganu Čoviću. Samo on to još ne zna :)) Ili mu je Mile ZABORAVIO PRENIJETI, da srpska politika u BIH nije podjela EU :))
EU na Haparatima :)
Kad nije Jugoslavija mogla opstati kako će EU
kako ih lagano rusija razvaljuje, i to bez poteskoca i troskova, samo nadje podobne budale bilo u eu, srbiji, kod nas dodika, i sl... i obecava obecava ..pomogne sa nekim rezolucijama koje blokira u UN, a pored njih mozes crknuti od gladi dok bi pomogli.. srbiji dali neke migove kante, a ovi svrsavaju na oruzje bolesnici... ovaj nas diktator leta po krwnaljskim hodnicima da ga neko primi... sve budale im na noge idu
Sta vam ja jucer rece... ,,prije 22 sata 29 min +4 EU gubi taj rat ... Posle Bregzita ona nije vise stabilna !!! U Spaniji neki dan napakovali Rahoja i dosao na scenu covek koji je blizak sa Trampom.U Italiji isto covjek koji zagovara izlazak Italije iz EU a stavovi su mu kao kod Orbanovi.Orban ga je i gurao kroz kampanju.A u Sloveniju se na politicku scenu ubrzano vraca i Janez Jansa.Lik koji je pomogao razbijanju Jugoslavije !!!"
PUTIN nema potrebu da pokusava podjeliti Evropu...ONA se sama dijeli svojim stavovima.Velika Britanija je podjelila Evropu !!!
@Realno25 Ne treba se baviti zeljama nego cinjenicnim stanjem !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedini razlog zašto se Rusija ne pokušava širiti svijetom je zbog nedostatka sredstava da npr. poput Amerikanaca šalju vojsku na drugu stranu svijeta i zadržavaju se tamo. O tome koliki su oni izvor pravde i poštenja znaju najbolje one države koje graniče ili su graničile sa njima. Dobro je da zapadnjaci imaju neku dostojnu kontra stranu zbog ravnoteže ali ne bi volio ništa više od toga.
@komber Jedino sto se slazem sa tobom da je dobra ravnoteza a ovo ostalo si se izvalio ...
A ja mislio da će u Srpsku kod našeg Dode Krmka grok grok skvil skvil
Putin po staroj mudrosti - Kada ti neprijatelj pravi greške ne smetaj mu.
Je l' sad ocekujemo sta ce reci nas babo-sultan, pa da i mi imamo definisan stav po ovom pitanju?
Cuvaj ti svoju rusiju, nije evropa bosna pa da lako mozes umjesati prste. Bosnu moze podjeliti obicni coban a cobana i brdjana nema u evropi kao kod nas...
Još samo je trebalo da doda ono šanersko "...Stare mi."