Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Русија са оноликим богатством и 145 милиона становника, има БДП ко Шпанија са ~40 милиона... Танко.Путин пустио лацманима да му шклапе православну УКР од 45 мил. испред носа,док се он бори у мусл. Сирији.Обрни-окрени, не може комуњара бити родољуб.
i on kenja ko foka, umijesani su kao vegeta svugdje... prvi su nasilno silovali medjun.pravo okupiranjem i nektiranjem krima i izveli nezapamcenu agresiju na ukrajinu...
Hilari izgleda jos nije prebolila, i dvije god. nakon izbora rusi u centru paznje, sve je ovo zbog klintonovih anti-putin prosvjeda u Ru 2012, pa se ti kurci rusima i misli da ces proc nekaznjeno
Pise se "mijesanju", novinari.
Na koga si ti, konkretno, mislio ?
@vrijedniradnik Pa na novinare koji su napisali clanak.
U Rusiji nema tih problema. Svake izbore dobije ista osoba ko god se miješao.
@IndigontAjdeee, a ti zabalio pa bi da smjeniš Cara Putina?! E naće da može balijać, nove karte Putin djeli a vi ćete biti tropa!!!
@1Barikada Ti kad bi se brinuo o sebi ,svom poslu,svom dvorištu ili ulici bio bi veći srbin nego od maštanja da će neki ruski kozak doći i pomoći ti.Rusi su prodavali oružje hrvatima u akciji oluja i jesil šta iz toga naučio ?
Vrijeme je da i ti odeš, fukaro.
Patuljak se razgoropadio, treba ga potklocat da izgleda veci i opasniji:)))
samo rusija,kina i srbija......nista eu,amerika i engleska....
@AdolfAuslaender ...more...ali bez islamista....
fantom ...srbe niko ne siluje, rado se oni sami poture prvo 509 godina turci pa onda rusi braca hehehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)