Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zajeban ovaj putin :D
pa naravno, neće valjda čovjek pustiti da mu se zapad igra u dvorištu..
Igraju se oni njemu i Rusima odavno, od rapsada SSSR-a preko raketnih stitova u Poljskoj i Ceskoj do najnovijih desavanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zakuhava se
Ma, nista se ne zakuhava! Nista se nece desiti.
@EU Ako će te to osloboditi noćnih mora, "neće"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lovacko društvo iz Zenice stavljeno u puno stanje pripravnosti
http://www.youtube.com/watch?v=wHylQRVN2Qs
Sva ova fertutma je krenula od Bakirovog pada niz stepenice.
@strateg (Nema ga izgleda da se povukao na strateško pozadinsko mjesto, pa moram ovako da mu odgovorim). Rusi su nekad bili sila. Velika Britanija je nekada gospodarila svim okeanima i bila imperijalna sila, pa više nije, nekima je trebalo više od 50 godina da to shvate, neki neće nikada ni da shvate ni da prihvate. Pogledaj malo po internetu - SAD su ove godine pripremile prijedlog budžeta za "odbranu" od preko 1000 milijardi dolara. Tu ne ulaze mnogi troškovi kao recimo za nuklearne bojeve glave, to je u nadležnosti Agencije za nuklearnu energiju itd. Ali još uvijek, kad staviš pare koje ulože Amerikenjci na jedan tas vage, a na drugi pare koje na oružje uloži cijeli ostatak svijeta, opet dobro pretegne onaj sa Amerikenjcima! Tako da Rusi mogu "trenirati strogoću", ali samo za domaću javnost, za Amerikenjce, to je smiješno. Nemoj shvatiti da ja podržavam Amerikenjce, samo sam realan i govorim onako kako jeste...
Put(k)in stavio trup(c)e u stanje pripravnosti! Motorke ožežite, biće gadno!
Ne zaboravite Gruziju, zapad mu je pretio a on ih odradi za par dana.
Putin je tata svima...To jeste Russia a ovdje klapate ko traktorska prikolica...
Samo je Tito imao muda reci ne.
Rusi mogu objesiti mačku o rep priču da će poslati vojsku u Ukrajinu.Oni nemaju muda za to već samo laprdaju u prazno.NATO bi ih u roku od 24 sata istjerao iz Ukrajine ako bi je zauzeli.
Bas kao sto nisu imali muda da ulete u Gruziju pa su za 24 sata bili u Tbilisiju sa tenkovima :) a NATO koji jos ima i baze u Gruziji lagano okrenuo glavu :)
NATO-u je trebalo 87 dana sa bombardovanjem dnevnim od 1500 aviona Srbiju koja ne velicine Nebraske i stanovnistva San Franciska i koja je fakticki okruzena NATO zemljama koje je i koristila da tek izdejstvuju povlacenje sa Kosova a da su pritom unistili tek manje od 1% vojnog kapaciteta Srbije,..a da nesta ucini Rusiji Sva ta njihova NATO masinerija je TEROR masinerija napravljena da kinji zemlje tipa Libije, Srbije, Egipta itd itd,..za veci mega sila rat ne bi trajali ni 6 sati kao ni njihova masinerija,..na kraju krajeva samo odlucuju one BALISTICKE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ah ovako si Hitler ( Vatikan ) i Staljin (takodje pod djelimicnom kontrolom Vatikana)podjelili Poljsku 1939. godine. Sada isti scenario ,drugi glumci Vatikan dijeli Ukrajinu sa putinom po ranijem dogovoru. Ovo sto sada pratite preko medija je sve vec dogovoreno.
uvjek je sve dogovoreno...al to nije za svacije usi :))))
I on hoce da zarati i profitira hahahaha.
Kad čovjek uleti u Ukrainu sa 100 000 Vojnika i osvoji je za 2 dana....
morao bi onda pobiti pola ukrajinaca jer ga pola ukrajinaca ne želi u svom dvorištu
@paker to vec nebi bio veci problem da dodje do intervencije s obzirom da Ukrainsku vojsku i specijalne jedinice 90 % cine rusi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Davaj davaj.
ukratko....obistinjuje se prorocanstvo mitra tarabica iz kremne-srbija...otprilike je ovako nesto rekao "kume, pisi (kum je pop jer je mitar bio nepismen)....doce vrijeme kad ce neki ljudi koji su dosli preko mora nad srbima letjeti u celicnim pticama i u vazduhu ce ih pogadjati gromovi i strijele i oni ce padati po srbima ugljenicani i u vatri...nakon toga srbiju ce naseliti neki zuti ljudi...a srba ce ostati jako malo da ce pod jednu sljivu moci stati".....nato naravno mogu letjeti iz evropskih baza a rusi imaju s400 i s500 a mogu ih obarati odmah nad balkanom....http://www.youtube.com/watch?v=txNOXivEwvQ ...ko nam je kriv kad zivimo na yebenom balkanu jer sigurno nece letjeti preko njemacke i austrije :)
znači li to da će srbiju naseliti kinezi?
tako je rekao mitar...koji je usput jedan od najvecih proroka ...samo nemoj se veseliti u njegovo vrijeme skoro citava bivsa yuga je bila srbija...i jel mislis da su bosnjaci imuni na bombe i radijaciju :))))) nece x-zraka na bosnjaka :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako neko skoro napisa "draže mi je američko govno nego ruska torta"
https://www.youtube.com/watch?v=mCtJnP4rRD8