Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest da nemate suverenu ekonomiju i da vam dika Gasprom koristi USA pupme...al haj', jebeš ekonomiju.... :D
Da oce odapnut...SNOB
Zasto niko ne intervjuira ove izbjeglice iz Sirije, da cujemo njihov glas i njihovo misljenje o svemu ovome? Zasto niko od tzv novinara to ne ucini? Od tih silnih hiljada ljudi, ne bi trebalo biti problem pronaci neku obrazovanu i upucenu osobu koja bi nam zapravo pojasnila desavanja iz njihove perspektive a ne samo da prenose agencijske vijesti.
TERORISTIČKA VEZA IZMEĐU SARAJEVA I MOSKVE: U ovom članku piše, citiramo: "Najvažnije je otkriti vezu ruskih ekstremista sa međunarodnim terorističkim grupama i pokroviteljima", rekao je Putin. Pitanje za cara Putina: Samo nekoliko dana nakon uništenja teško naoružanih srpskih terorista koji su uništavali opkoljene građane Sarajeva, dogodio se napad na staru zgradu američke ambasade u Moskvi godine 1995 (raketni bacač). Pa u vezi sa time, kakva je veza između srpskih i ruskih terorista koji se deklarišu kao pravoslavci ?
ULOGA BEOGRADA 1995-e GODINE U TERORISANJU PO MOSKVI I SARAJEVU se previše (s obzirom na period od samo nekoliko dana) nameće da bi se to smatralo slučajnošću. Što Vi care Putine mislite o tome ??? Slučajnost ili sistem ???
Može li ti stara kite još , paša ? Ako može nek se javi na 061 / 335-480
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pijani! istrjebi ce sami sebe,alkohol, droga,kriminal, uzimaju danak.--plasim se da tako pijani ne aktiviraju ta atomska sranja pa ce sve otici u p. m.....
dok se zemlja oko sunca krece nase bratstvo slomiti se nece Слава России и Сербии!!!
ajde bre budalo pa koliko do juce si mlatio kako nas rusi ne j*** 2% pa su vam uvalili kozni metak u UN i odbranili Srbiju...posle ste kmecali kao ranjene mecke ali tako je to, kad god ste krenuli na srbe ispusili ste ga i to bez filtera..pametan covek bi nesto naucio do sada..e sad ako niste pametni ja vam nisam kriv :-)))
slobodno nastavi da kmecis, nije zabranjeno sto se veta tice pogledaj u zadnjih 10 godina koliko ih je bilo, batali se gluposti nikad i nista vise protiv srbije nece proci u savetu bezbednosti..dosao je kraj,ruski medved se probudio,NATO fasisti vise nece moci da rovare svetom kao pre..stvari se menjaju a poruka srba vama je....spremte se spremte
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
VI STE BOLESNI U MOZAK KO I SRBI
Šta dobri vi, o čemu ti ba.. vi ste dobri za NATO bombe
xaxa nas je bombardovao NATO a vas i NATO i Rusi a bogme i kinezi poslali brodove...svaka cast bosnjama ovakvu koaliciju jos niko nikad nije uspeo da okupi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vjerujem ti na rijec!
...još kad ih don milovi crnogorci podrže...vojno i obavještajno. a i kešom ako zafali...banco popolare di calabria.