Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj da odabere Bosnu jer će ga Lagumdzija odmah isporučiti !
Ma ako i odabere, nakon 2 dana bi se sam predao Amerikancima...
gdje god ode nece mu biti lako...samo ne dolazi kod nas jer ti je garantovan guantanamo sa ovim nasim trenutnim ministrom inostranih poslova
Ma lola vec ima diplomatski pasos Ekvadora i sigurno se krece Rusijom. Putin je lav prve klase, on kad kaze da je vako samo ga obrni i to je istina, ako Putin kaze da je i dalje na aerodoromu onda si 100% da nije. Sto znaci covjek je u Rusiji. A mozda nije ni Kinu napustio. Kad USA zeli nekoga onda smao znaju govoriti vi imate obavezu. Ah koliko Ekvador svoji bankara trazi koji zive u USA? Sta je sa njima sto ih USA neda Ekvadoru.
idi medu talibane jedino oni se ne boje amerike
Lice danasnjih medija. Svi prate pomno gdje ce se Edward sakriti od velike demokratske USA a niko vise i ne obraca paznju zasto je isti toliko bitan USA. Covjek je samo otkrio da nas USA sve prisluskuje!!! S obzirom koliko je to bitno medijima kao i nama samima bezveze se opterecuju sa njim.
bjezi druze sto dalje, sto dalje od ovog fasistickog svijeta i dobro otvori oci... najbolja bi mu solucija bila rusija, jer bi tako putin obaminoj administraciji zad'o takav suk da bi im gace spale... moram priznat da momak vjesto izbjegava 2 najmocnije tajne agencije, i nadam se da ce ostat tako zauvijek... amerika se ukakarila, zamislite koliko snowdena jos ima
bio bi putinov mali pulen...dok mu vise nije potreban. americki narod bi trebao da se digne na noge u znak njegove podrske, i tako dati americkoj vladi na znanje, jasno i glasno, da snowden-u ne smije faliti ni dlaka sa glave i da je dobrodosao da se vrati u svoju domovinu. kao heroj, a ne nekakav kriminalac. njegov je zivot sada u go0vnima, zbog svoje hrabrosti da objavi americkoj javnosti kako americka administracija krsi gradjanska prava. a hoce li?! hoce racku, vaznije su kojekakve reality serije, nego li cinjenica da gubis slobodu.
Idi u Srbiju. To je zemlja u kojoj se kriju svi oni što su traženi ;)
Podrška drugu Snowdenu !!!
Pa nisam ni rekao da je čovjek komunista !
...Tito, legendo :))
Snowden, sretno ti, nedaj se :)
ameri iz dana u dan postaju veci diktatorat i komunisti nego li kina. krse americku konstituciju kako im se cefne. prvo su uveli ndaa, koji drzavi omogucava da privede i zatvori americkog gradjanina bez njegovog prava na sudski proces (znaci bez dokazivanja krivice), bez informacije gdje je gradjanin pritvoren (znaci familija nece moci znati niti da li je ziv ili mrtav), i to indefinitivno. a ovo je samo pocetak...
a sada jure covjeka koji je "dunuo u pistaljku" u vezi sa krsenjem ljudskih prava i americke konstitucije.
@gaetano tito je imao svojih gresaka, ali za balkansku stoku, koja ne shvata da sloboda prestaje tamo kada se pocinje ugrozavati sloboda drugih, najbolje je sto se ikada desilo. to ne kazem ja, to kaze istorija.
Podrska Snowdenu...sretno ti bilo gdje god odes...
...morete mu "metnut" soli na rep...