Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi sehidi? Sto ne koristite normalno nas jezik? Vi niste kvalifikovani da nekoga proglasite necim. Vi ste novinari, kakve gluposti.
@adriatic007 Turska vlada ih je proglasila šehidima, nije klix. Novinari samo prenose.
@adriatic007 To se zove "Islam" po službenoj dužnosti.Nova propozicija koju je uveo Ludi Brko i njegova AKP.Pošalješ vojsku da ubijaju muslimane u njihovoj zemlji i kad ih ovi razvale onda su šehidi.A oni drugi koje si pobio nisu.Ovo je udar na inteligenciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Snage režima Bashara al-Assada u četvrtak navečer su izvele napade na turske snage u Idlibu u kojima su 33 turska vojnika položili živote kao šehidi." - ovo iz saopćenja ili ...
"Snage režima Bashara al-Assada u četvrtak navečer su izvele napade na turske snage u Idlibu u kojima su 33 turska vojnika položili živote kao šehidi." Klix wtf... Ko vam piše ove tekstove?
Obavezno pogledati war diary youtube kanal, tesko je bilo gledati silna ubijanja sirijskih vojnika i unistenje tehnike od tehnicki superijornijih turskih snaga, jednostavno su morali odgovoriti na masakr. Sirijska arapska vojska zeli osloboditi teritoriju sirije i protjerati svakog agresora i zelim im da uspiju u tome.
Otkad su pripadnici teroristickih postrojbi sehidi? Je li to Erdogan rekao?
Ljigavac .... kod njih cilj opravdava sredstva...
Da je sreće da smo u NATO, pa da idemo ratovati u Siriji, taman bi nas to izvuklo malo.
Dobro pustite malo to, sta sa korona virusom?
33 vojnika kao agresori u tuđoj zemlji
Klix izvjestava i sa onog svijeta.
Turska se teško izvuče iz ovoga svega.
25 miliona muslimana u Rusiji. Rusija bi se raspala vrlo brzo.
Što bi muslimani Rusije kuhali s Putinom.Misliš da ovog Brku cionistu neko gore uzima za ozbiljno ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbine..Sovjetski savez se je raspao, ko bugarska skupština, zbog Paštuna u Afganistanu, Turci, danas imaju više saveznika nego Rusija i Kina zajedno, biče to rat neviđeni
Po ocima se vidi da je ovaj Putin Eskim, a nije Rus.
@SimpleRed To je Mongoloidska faca
Upravo se pojavio snjimak gdje turski dron uspješno uništava moderni ruski protuzračni sistem Pantsir-S1. Isti onaj sistem koji se Vučić neki dan pohvalio :D Treba taj snjimak poslati Putinu taman dok je na kriznom sastanku.
I Turci i Rusi rade istu stvar, ubijaju sirijce kako bi odbranili sirijce. Asadu je ostala titula ali je ostao bez vlasti i zemlje i naroda.
moguce da su tzar i sultan sve ovo dogovorili. vidjet ce se za mjesec dva
Botoksirani ne brini sad ce ti Laktaski Odijak pritec u pomoc ;)
Ma ja, natjerali milion izbjeglica na tursku granicu svojim bombardovanjem, sad prijete da nasade još milion, i onda kad Turcima dopizdi, kao sazivaju krizni štab. Što niste poštovali ranije dogovore u Astani i Sochiju koje ste sami inicirali? Nije ni čudo što Rusi ne daju da se genocid u Srebrenici ozvaniči pred Vijećem Sigurnosti UN-a. Bošnjo ne budi glup, jebe se Assada za tobom, a ti ga tu nešto braniš, Assadu je samo bitna njegova guzica.
...kakav milion,skoro tri miliona
@Ipkis ni Turci nisu priznali genocid u Srebrenici ako nisi znao