Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj klixa jest postao za.eban, poceo i pozive da prisluskuje..
NAČI BOŽE
Bbc cnn bild dojčevele nytimes russdanas kopiraju vijesti s kliksa, treba li se jos nesto objasnjavati?😁
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Putin je ziva LEGENDA. Putin je jedina osoba koja je zadala udarac cionistima u posljednjih 100-njak godina (osvajanjem Krima, na njihovo protivljenje). Muslimani treba da se okrenu saradnji sa Rusijom ako misle da opstanu..
muslimani to ne kontaju... njima su pravoslavci - četnici.... pogotov ovim našim bogumilskim muslimanima....
@kliks.ba pa istina je nisu svi pravoslavci cetnici ali su svi cetnici pravoslavci
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
.....MOGU DA TI PUŠE PUTINEEEEEEE....PUTINEEEEE....PUTINEEEEEEEE...... .....MOGU DA TI PUŠE PUTINEEEEEEE....PUTINEEEEE....PUTINEEEEEEEE...... .....MOGU DA TI PUŠE PUTINEEEEEEE....PUTINEEEEE....PUTINEEEEEEEE......
https://www.youtube.com/watch?v=-c__Fm5liCo Evo dokaza koje oborio avion!!
"sve dok ne bude okončana istraga o padu aviona Malaysia Airlinesa", a kako ce biti okoncana istraga kad prosumske snage na cijem je teritoriju olupina ne daju istraznom timu da pridje, drugim rijecima kupuju vrijeme da se rijese dokaza i podmecu ukrajinskim snagama. Koga Putin misli da salta?
kolko sam ja shvatio, moji dragi Bosnjaci podrzavaju SAD, koji bezrezervno podrzava Izrael koji pobi svu onu neduznu nejac po Gazi, podrzava Francuze koji zabranise i da se protestvuje i digne glas za neduznu Palestinsku djecu i zene, podrzava ISIS koji kolje muslimane , samo zato sto su drugaciji od njih i po zvjestvima se ne razlikuju od cetnika koji su poklali sto se poklat moze po Bosni a sa druge strane Putin, koji je stao u odbranu Sirije i Irana - koje otvoreno se suprostavljaju Izraelu ,suprostavljaju cinistima za razliku od zaljevskih monarhija KSA I Katara koji su americke pudlice ne ide mi nikako u glavu
MARS PUTIN U PM
cinjenica je da rusiji nijedna evropska zemlja u vojnom smislu ne moze nista,a francuzi ne smiju ni zalajati bez amerike ,a najvece americke vojne baze su u njemackoj,i tako u krug.
https://www.youtube.com/watch?v=zaw5Zm6EskA pa vi birajte na kojoj ste strani LJUBIMAJA NAŠA STRANA!
@AtomacTop-seventh - ok kako Vi kažete!
reci ti nama nešto što ne znamo..
Putin ozbiljno narušava ugled Rusije nedopustivim odugovlačenjem. Od njega se ne traži ništa, nikakav ustupak, nego da se osigura ISTRAGA po ICAO standardima. Avio saobraćaj je žila-kucavica savremenog svjeta i tu nema igranja. Malo bi mi svi drugačije gledali na tu situaciju da su kojim slučajem žrtve bili "naši zemljaci, neka privredna delegacija, tim, reprezentacija....Sigurnost zračnih puteva je kolektivna obaveza čitavog svijeta i tu ne smije bitii političarenja. A o teorijama tek nakon istrage i uzroka pada MH17. Ko je kriv neka plati ceh..
nekima su smiješne ove prijetnje sankcijama rusiji, kao mogu ovi bez toga.. danas svaka država zavisi od drugih i uvođenje sankcija nekom od većine je smrtni udarac.
Teško je to objasniti "sveznajućem" i "brzo-razmišljajućim" klix-ovcama: Pa zamisli opšteg HAOSA u svijetu da piloti samo u Evropi štrajkuju jedan dan u znak protesta.. Ovo što su malo skrenuli rute preko Ukrajine izaziva ozbiljne probleme. Da Ruskim kompanijama zabrane prelet preko Evropskih država?
Ali sankcije od Zapada Rusiju malo bole, a mogla bi i Rusija da zavrne pipe, grijao bi se Cameron na grabovinu... Stize nama Ruska zima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pro-Ruska strana je spremna da pruzi svaku pomoc......u obaranju aviona....rasturanje Ukrajine je gratis.
ruska strana je spremna da pruzi svaku pomoc...pa jebo ti mater svoju rusku...sto odma nisi ptuzio pomoc i one svoje pse od separatista zavezo na lanac pa da ljudi mogu fino svoje mrtve pokupit i sahranit....i da mogu da istraze sta se zapravo desilo ! cuj tri dana kadnije on je nesto spreman...a sve vec sklonili i ocistili....nema niti jednog traga da je avion i ikad se srusio ! samo se pitam ...ko ce lovu da digne na svemu ovom ?
Cuj "ko". Cimpanza, Merkel, Putin... Njima Putin ne moze nista, moze ali silom... separisti su velika gov**.
Gdje je ba zapelo? Evo, tura za raju i pride porcija graha, ko voli.
Jedino Merkel lici na drzavnika koji moze ravnopravno da razgovara sa Putinom. Ovi ostali su karikature.
i ona ne zna kud udara vise.kako ih ameri isturaju zarad svojih ciljeva,lagano i perfidno.
Kad mi spomenu fransois hollanda smije mi se :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ponovo folira i maze oci zapadu.