Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece ovaj vuk nikog napasti prvi ali ako se ko usudi da ga napadne bice jeban 100 %
Medvjed, simbol Rusije je medvjed
Ja da sam Putin tjero bi do Bukurešta.
https://youtu.be/eJg2v0BKQXQ Russian helicopter fires rocket at onlookers!! HAhahahs
imperator Putin od metar i žilet
Scenarij vježbe je simptomatičan – fiktivni bjeloruski region Višnorija proglašava nezavisnost uz pomoć pobunjenika i NATO saveza prilikom čega Bjelorusija i Ruisja odgovaraju silom. Scenarij vježbe je simptomatičan – fiktivni srpski region PC proglašava nezavisnost uz pomoć pobunjenika prilikom čega NATO savez odgovara silom.
Kakva bolan Rusija, pa oni imaju BDP/glavi stanovnika malo bolji od BiH!
hahaha, vidim da do Rusije nikada nisi bio.
a kad zemlja uzvrati sta onda bude ????
putin ko ovi nasi kad smo isli u napad .sjedi u stabu i govori gdije napast i granatirat 10 km od linije cuga rakiju a vojska gine .ovo se odnosi na sve tri strane .cast nanicu .dudakovicu.zajki
i Dudukovic i ti mozete da ga samo duvate
Golema ı pogana sıla, hrtovı hım kostı glodalı akobogda
Otpril'ke ovaj r0d... 😁 http://coub.com/view/vqmlj
Putin psihopata koji zeli da ostane upamcen u historiji.
neeee.. nego merkeli pokazuje ko kosi a ko vodu nosi :))
Ta ce Putin. Toliki je baksuz da nema su mi Kinezi i ostali istocnanjci isto zatvorili vrata. Embargo ih kosta brdo bara i energije. Narod mu doslovno poceo pasti travu. Mislim nizi sloj.
@zoranzoranovic Kupi sebi kod opticara cvike da bolje vidis. Ima onih u Petesburgu i Moski te pokojem jos gradicu kao Sochi sto imaju da odes u Tomsk ili Vladivostok pa da tek onda vidis na sta sve lici.
@Zviz ja zivim u SAD i ovde brate ljudi umiru od gladi svaki dan. Da ne poverujes koliko beskucnika na svakom uglu prosi ovde u Las Vegasu ili U Los Andjelesu. Ne kazem da je u Rusiji sjajno ali sigurno nije kako ti mislis isto za Rusiju tako i za Ameriku
raspaljot.....
evo i srbi imaju oruzja....https://www.youtube.com/watch?v=ArWZ2a2CsaY
Ja neznam o cemu prisete a jesteli vi bili u rusiji od kad su im uvedene sankcije izgleda da niste a kakva crna ruska vojska a drzava im se raspada ali bukvalno i to ekonomski. Bio sam nekoliko puta na sluznenom putovanju a proslog mjeseca sam isao onako poslovno i mogu vam reci da je to gola sirotinja. Inflacija je katastrofalna a placa prava sirotinjska a cijene se mjenjaju nekoliko puta svakodnevno to je katastrofa a drzava se raspada a vi pricate o ruskoj sili pa vi ste zaljenje.
desetak gradova da iden ešto naprijed, ima solidnu srednju klasu, ostatak Rusije, pogotovo selo, se raspada skroz
@veljkokreveljko idi u rusiju pa radi za 200 dolara glupsone a srbi sto svrsavate uz njih pa da vidite sta je rusija.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vlado haj na Šljivovicu jednu, ispeko sam Šljivu pravu ni zrna šećera nisam metno u kom vadio na 42 stepena, ko med.
Vidi majke ti, imaju Ipad u avionu, vjerovatno da preko google maps vide gdje su, i oni da se porede sa NATO, hahaha 😂😂😂
Dal je istina ne znam ali prica se da Rusi dolaze https://www.youtube.com/watch?v=sTbbQtDdYKU
@PredsednikMile8 Gdje ce doci, budalo jedna, pola onih šklopocija bi im se raspalo do Ukrajine...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)