Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo kad se sjetim rusije i podrške srbima 90-ih,ruske podrške genocidu,etničkom čišćenju,draži su mi i oni koljači iz isila nego rusi
prije pojave tih ter. organizacija assad je pobio 250000 sirijaca,isil,fsa je posljedica a ne uzrok
Kada Srbija trebi Šiptarsko pleme izbeglo iz komunjarske Albanije na Kosovo onda ne može, ali zato kada Ukrajna trebi Ruse na istoku onda može.
Podrska Putinu
Ne znam ko stoji iza idiota što se zovu IDIL, ali muslimani nisu sigurno!
"Visoka " americka politika,koja je nama obicnom narodu oduvjek bila jasna.
ma ja ba
To Putine, zabij im ga do debelog crijeva! Pa svaki idiot zna da je IDIL tvorevina SAD-a. Evo Srbi, tata Putin potvrdio sto niko nije smio javno reci, i sto ste poricali (mislim na ove gluperde s kliksa)
Analno il Oralno ?
Ja mislim da on ovdje nije optuzio SAD da su stvorili ISIL kako ste vi shvatili nego samo da mnogi pobunjenici koje obuci vojska SAD-a naknadno predju u ISIL!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jel ti i cetnicka vlada rs-a tokom 92-95 bila legalna?
Jel ti sine cetnike sanjas svako vece, svaki komentar ti je o cetnicima. Jadnik mali imali ko da mu pomogne.
Jebe se njemu za takozvani RS. Ne zna on ni gdje je taj takozvani RS. Jer da zna, misliš da do sada već ne bi posjetio Banja Luku ili Dodicka?