Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto opet Talibana,k'o da gledam...
Sumnjam, prije da će Islamska država jer onaj iz nacionalističkog Azova neki dan prijeti svim muslimanima, umačući metak u svinjsku mast.
Bice ovo vjerski rat Pravoslavaca i Muslimana protiv LGBT-ateista.
Braćo sad se pokažite otadžbina zove upomoč
Dje su tu braca iz Srbije ?
Cuj dobrovoljci s Bliskog Istoka. To migranti gledaju kako da se domognu granice s Poljskom pa da prebjegnu u EU sto prije.
I rusi i srbi najpoznatije kukavice na svijetu Poznati po ubijanju civila silovanja zena itd Kad nalete na vojsku onda su manji od makovog zrna
E jadovi jadni. Brukate se
Arapi su dobri borci za zimske i mokre uslove.
Pa jbg, očito je da je ruska vojska obmanula. Muče se, gube tehniku nenormalno, ne usuđuju se krenuti u urbano ratovanje, dakle trebaju im divljaci. A gdje ćeš bolje naći nego na Bliskom istoku. Čuj kaže neće oni za pare, nego da pomognu. E jest eto, stalo im je do odbrane Luganska i Donetska, haha.
Kerovi rata,kakvi dobrovoljci. Ko jos normalan ide dobrovoljno u rat...Vidjeli smo Sta se desava gdje "dobrovoljci" prodju....
Nece da salje ruse da ginu, nego strance hahaha
Nova sirija
Uželili se pucanja.
A gdje su ovi sto bi besplatno da se bore za Putka, s obje strane drine. To su ti majstori s jakim prsticima i malim klikerima dole.
imali ih iz zavidovaca
Između Putka i zadnjih 10 Amer. predsjednika ne vidim nikakve razlike u osvajanju teritorija i ubijanju civila, čak su ovi drugi puuuno više odradili