Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa poljubi ga i vodi ga kuci kad ti je zanimljiv...
Daje đe kakvog posla.
Malo ih je ali su govna...
...*** Putina...on i njemu slični su kočili međunarodnu intervenciju u Bosni i Hercegovini...i ne treba da nam bude draži Putin od Obame...nelogično je što bosanci više gaje simpatije prema Putinu i Rusiji u odnosu na Obamu i SAD...da se Rusija pitala, nikada ne bi zaustavili pokolj u BiH...zato su mi draže SAD i ak' ništa , nosam čarape sa zastavom SAD-a... :D
...i to za čarape je istina živa... :D
Sarkazam i satira na djelu (ili ti ga "šukanje").. Očekujemo odgovor Obame..
@111tayson Jako lijepo obrazloženo, ali da mi skratimo. U svakom slučaju, bilo koji od svjetskih policajaca, koji ponudi protektorat, možemo smatrati da je "protektirani" po sistemu automatizma, j...o ježa u leđa..
Eto ga...buka buka buka, Obama okrene telefon, kaze da ce Rusiji omoguciti povoljni americki kredit, i odmah Obama dobar, ne bi me cudilo za par dana svi Ruski ratni brodovi se povuku iz Sirije.
...kakakv pokroviteljski stav :)...šamarčina između redova :))
Hebe ga Putin u zdrav mozak....... Pokusava Obamica da ga nagovori da ne brani Siriju ali ne ide. Ovaj put su taktike cionista pale u vodu.