Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beznačajna faca koja plati 5 miliona KM da se slika s Putinom a šef predstavništva RS-a trčkara da mu sredi ovaj tip marketinga. Rusija je isuviše moćna država da bi se bavila oko nekog KABADAHIJE.
Nista ti ne znas jer nemas vremena da studiras istoriju i politiku od ispijanja sHerbetli kaaHvaaa. Vi ste potpuno nebitni jer niste politicki narod i uvijek ste bili samo vazali stranim silama sluzeci ih kao pas gospodara za koru hljeba. Rusija je i te kako zainteresovana za Balkan a Srbi su Rusima glavni oslonac na Balkanu. Rusija sada nije Rusija 1990tih nego se polako vraca na pozornicu globalne politike i zato im je Balkan i Srbi na Balkanu vazan faktor u buducem geopolitickom planiranju.
@BivsiTurcin3 Bitno je da ste vi politicki i genocidni narod i trckarate rusima lizati dupe da vas odbrane od turaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bgm ne dobi on lovu od Putina a nadao se 130 miliona buahahaha
A, kako ti znas sta jo on 'dobio' i kako znas da bi to bilo tebi objelodanjeno?
@BivsiTurcin3 Dobio ali nije prijavio..MiloKrad je to..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa koju državu Dodik predstavlja?
Ovo je Dodikov Erdogan. A Erdo je Bakirov i SDA Putin. Isto sranje, drugo ... A Hrvati imaju direkt Hrvatsku i EU tako da su u malo prirodnijoj poziciji. Ovi nasi 'lideri', vodje samo se ulizavaju, to im je sto znaju, Putin, Erdogan, Amerika. Sluge, stranih sila, samo da se odrze na vlasti, da trose preko 60% budzeta na 'administraciju', da ima vila, vocnjaka, audija, i da ima za djecu i unuke sta ostaviti.
maša i medvjed..... 😀😀😀
Raspravljali o situaciji na balkanu pa onda na kraju hedan drugom odvalili pi nanu
Eeeeeee moj Putine ako ba Boooošnjoooci krenu ba
jesuli ono drvene olovke na stolu...
aha ... nemaju para za penkala i btw : piše se : "jesu li" ... kakvom god olovkom pisao
Gledaj Putina hladan ko vodka na -45°.
Najvažnija je poruka koju je mudri Putin rekao Miloradu na ovom sastanku: Prenesi poziv Bosancu i Hrvatu da i oni posjete Moskvu" !
Mislim da je se Putin uplašio Boošnjoooko. Poseban strah u njemu budi kmek Ramiza Salkića i Munire prije brijanja 😂😂😂😂
Referendum je prekosutra. Jesmo li se pripremili? Haaaaa ?
Naravno čak i nacionalne manjine kao Romi, Bošnjaci i Muslimani će izaći na referendum
Jarane moj nisam ja musliman hahahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi malog putina Sa velikim dudukom😂😂😂 doso mu ljubit stopala a moze ga pojesti
Preporuka Klixu: Zumajte Dodikovo lice sa pete fotografije i koristite uz sve clanke u vezi sa istim. Nikad nigdje nije bio sretniji i ljepsi.
Dodik mi ovdje jako liči na Boru Drljaču ...u svakom pogledu