Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za sve vas sto pizdite na ruse ..ja nisam prorus a vi ocigledno neznate historiju ...rusija je vodila rat sa francusko/britasnkom alijansom bas u vezi krima ..danas imate imena generala ucesnika na trijumfalnoj kapiji u parizu ...stoga ako su na krimu ratovali sa rusima a ne sa ukraincima sta vam to govori. krim je ruski od 1783....a prokisli hruscov je krim poklonio ukrajini za 300, rodjendan ...mozete se informisati o ovome koga zanima prije nego sto udarite minuse
@dejotata. Istina, jedan od uslova da se Njemacka ujedini, bio je da NATO ne dolazi na rusku granicu,...
@dejotata, sva ruska prekomorska flota sa nosacima aviona I nuklearnim podmornicama je na Krimu, jer Rusija ima samo tri morske luke.
Pa normala, kad raspolažeš arsenalom od oko 7000 nuklearnih bombi, onda si ti taj koji postavlja pravila i uslove. Ostali mogu samo posmatrati kako anektiraš dio teritorije susjedne države i praviti se da to nisu primijetili.
RUSIJA JE SLABA 100% ČEČENIJA VLADA SA POLA RUSIJE RUSIJA NE SMIJE A REĆI ČEČENIJI.
Ni Braća Turci ni Braća Rusi nisu prijatelji Amerikanaca... osim BAKIRA I SDA!,, pitam se... gdje je našao to SDA-Američko prijateljstvo da bude ispred Turske i Rusije..... prije će biti da su oni Američki Plaćenici koji rade protiv naroda i ove države.
Rus = Djikan = neprijatelj BiH.
Ako su nam Amerikanci prijatelji.. ja onda ne znam stvarno ko nam je neprijatelj.
Анексијом Крима,пореметила се равнотежа у украјинском бирачком тијелу.Са Кримом, проруси су држали највећу европску државу и житницу,а сад имају само патрљке.Комуњара Путин је дозволио да му дигну православну УКР испред носа,а, шатро, треба да помогне Србима на Балкану;)
@zijo koloder Па то је још горе.Замисли да Русија може да одлучује о власти у Канади или Мексику.Амери нагрдили УКР,а све је то могао Путко да спријечи пендреком на протестанте.Видиш колико је неспособан.
Što bi im vratili Krim? To je uvijek bila Rusija. Hruščov ga dao Ukrajini, zbog efikasnije administracije. A neće ga rusi dati nikad. Preko Krima isplovljavaju u svijet. Nisu veslo sisali da dozvole da im se blokira izlaz na Mediteran.
Za razliku od naših političara Putin ima svoj STAV... i misli kako HOĆE.... naši bjednici samo idu od ambasade do ambasade i pitaju šta treba da rade.... pa bolje da nam amerika postavi svog guvernera nego da imamo našu ovu bijedu. PODRŠKA PUTINU. Sve-Slavenski CAR!
koštao je taj Krim njega trilione dolara zbog sankcija, a koštaće još. Rusija je spržila haman cijeli crni fond koji su imali, da se izbore sa krizom. al Rusi i Srbi se vole inatiti
Ko gid se qurcio po pizdi dobio tako ces i ti kratki prijatelju:)))
Dobro Putko eto tebi Krim a ti ugasi ovdje genocidku
Krim je vec trista godina ruski, nema razloga da ne bude i sledecih trista. I dio Ukrajine gdje se govori ruski treba da se pripoji Rusima
vremena se mijenjaju..vratice te sve sto ste pokrali..
I Kosovo je nekad bilo Srbija ...???
RS nikad nece biti samostalna