Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode sve u pm ako mu putin ne cestita...
Ne moze diktator demokrati cestitati, to kao da Hodža čestita Božić
Putin kad umre ne znam ko će biti presjednik mile dodik?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Profesionalac, špijun, govori 6 svjetskih jezika, pilot, crni pojas u judo-u, miran, staložen... Pravi državnik. Sa druge strane lik koji vjerovatno neće doživjeti kraj mandata, pogubljen i još nešto. Nisu ovo lude 90-te u kojima jedna država hebe sve. Štošta se od tada promijenilo...
Ma ja, demokratski izabrani putin hahahahahahahahaha
kazu Lukasenko poslao cestitku Trumpu
@silentbob2 lukasenko je mala maca za bajdena i onaj cirkus od brojanja
@prijeratni cuj to?
Vkadimiri na aparatima
Pušiga Putine...
putkova obitelj je iz okolice Temisvara
Nema veze, čestitat će njemu Biden!
nebitni putin
Zna Putin da je bilo neregularnosti na ovim izborima. Njegovi ljudi su ubacili milione glasačkih listića na kojima je zaokružen Trunp, a opet je nekako Biden pobijedio. To je i meni pravo sumljivo. Treba to sve da se istraži. Ne znam šta je Vučić poletio da čestita Bajdenu, a da se prije toga nije konsultovo sa Putinom.
Još jedna sumnja na onu priču da je Kremlj involviran u izbor Trump-a.
JA, PA. 😆😆😆
Sreca pa su Rusi najjaca nuklearna sila ne bi osto od kmecanja poTurČenjaka.
pametan a ne ko vučić 15 dana pred izbore podržava trampa..janša čestita pobjedu trampu..to samo pokazuje koje cirkusante imaju ex yu države na vlasti..
Niko vas vise ne pita ni zasta
To je gotova prica
Ovako to radi jedna mudra i pametna diplomatija. Ne čekaju jedva da se uvuku u zadnjicu i ne trče pred rudu. Ovo su ozbiljni svjetski lideri.
Putin je bolestan, ima Parkinsonovu bolest.