Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne seri lojavi !
Sta kaze Al Jazeera i njeni urednici London, Vasington, Natanjahu, Saud i poslusni katarski diktator koji je uz pomoc SAD izveo vojni udar protiv vlastitog oca, je li u Libiji sad kad je \"oslobodjena\" \"uzasnog diktatora\" procvjetala \"sloboda i demokratija\" Vjecna slava neka ti je Pukovnice! Tvoje ime ce ostati upisano u historiji slobodnog covjecanstva najsvjetlijim slovima, a zapadnjacki nacisticki rezimi i njihovi predvodnici od kojih su svi redom ratni zlocinci, zavrsit ce isto gdje i predhodnici im Adolf Hitler i Musolini!
.r e n e s a n s n a k r a l j e v s t v a.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
Bravo RUSIJA, Pozdrav iz Bugojna BIH
odlično si to usporedio.Mi smo bili ko sada ovi pobunjenici, Treba srušit ASADA!
iran se brani u siriji
Putinove rijeci - \"Pomagati, savjetovati i ograničiti zaraćene strane u korištenju oružja, to da. Ali, ne miješati se\" - su definicija licemjerne taktike koju je medjunarodna zajednica primijenila i tokom prvih godina rata u BiH. Potpuno je jasno da se takvom taktikom otezanja i nemijesanja ne moze nista postici, jer ce jaci jednostavno zatuci slabijeg i gotovo. Zamislite recimo neku UFC borbu gdje jedan nokautira drugog a sudija se ne umijesa da prekine borbu, pa ovaj bi ubio namrtvo onog nokautiranog. Postenije bi bilo da bivsi KGB-ovac jednostavno kaze \"Bashar al Asad nam je saradnik i jaran, njemu topimo nase polovno i zastarjelo naoruzanje, imamo direktnu korist od njega i nemoj da mu dlaka fali s glave\"... ali KGB-ovci i istina, to jednostavno ne ide zajedno u istu recenicu.
http://www.youtube.com/watch?v=IBBbikkWk44&feature=player_embedded Kkao su Sirijsci dočekali Sergeja LAvrova , sve će biti bolje kada ovako bude dočekan i u Sarajevu . SVESLAVIJA
Katarski sluga je bio nedavno u vrlo vaznoj i vrlo tajnovitoj poslovnoj posjeti Tel Avivu, ali o tom vaznom putovanju Al Jazeera nije izvjestavala.
Sirija mora biti odbranjena od k.r.v.o.z.e.d.n.i.h imperilaistickih zvijeri i njihovih placenih ubica, a Libija u kojoj se danas desavaju najstrasnija mucenja i najzvjerskiji zlocini mora biti ponovo oslobodjena!