Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije je se rat vodio oruzjem, a danas imigracijom. Zivi bili pa vidili sta ce se desit sa evropom za jedno 10-20 godina. Licno zivim u danskoj i vidio sam ko su i sta su ljudi, a pogotov arapi. Ja sam musliman ali za arape mogu samo reci najgore. Ti ljudi su sramota i za islam i za covjecanstvo. PS. Cast izuzetcima. Al njih je 0.1 % . Pucajte sad minuse do sutra ali vasa djeca ako vi ne dozivite, biti ce dokaz mojoj prici :)
Fukaro jedna otisao si u dansku kao izbjeglica,cijelo vrijeme si zivio a vjerovatno i sad od socijale(ako se u mudjuvremenu nisi "zasluzno"peMzionasao,.sad pricas nesto protiv ovih izbjeglica a bio si vjerovatno gori nego oni,zar mislis da te ti danci gledaju nesto drugacije ili bolje u odnosu na njih?
adelhasic Nisu samo Arapi takvi, bili su takvi svi oni koji su došli u novesredine. Evropa im je namjenila u svom društvu mjeso robova, no napravili su svoje mjesto i sada se šire po svim pitanjima. Tako je!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Izbjeglice nisu iznenađenje, ali jeste iznenađenje to što su osvanuli u Makedoniji i Srbiji. I istina je da Zapad već dugo ima pogrešan pristup problem.
Brat Putin bi samo u rat, nije mu dosta sto su sran.a gore kod Ukrajine. Dobro bi bilo samo da vi velike sile ne pravite ovo sve, sve probleme svijeta su zapocele takozvane Velike sile.
DODIK & PUTIN Njihove slike drzim ko ikone na zidu i zovem popa da osvesta vodicom svaki mjesec dana.
Drugim rijecima mi se bojimo sami,hajmo ih zajedno potamaniti.A nas naivni bosnjo klice ovom cetniku.Bas smo glupi i naivni.
Rusija je autokratska zemlja i Putin je autokrata!!! Ali Amerika, Saudijska Arabija & Co. su izvor zla koji stoji i upravlja ISIL-om!!! Zbog svoje pohlepe za ostankom i zaustavljanjem propasti imperije spremni su na sve.... pljačku, ubojstva ... Oni su krivi za smrt malog Aylana ... Govna, gadite mi se ... nadam se da ćete što prije propasti! Zajedno SAD i arapska gamad
Mislim Englezi i Ameri sve zakuvali , a niko od njih ne prima ove izbjeglice,oni ne mogu doci do SAD, a Engleska ne prima za sad i ako treba 17 000 primiti ,nece. To sve treba u SAD ,Francusku i Englesku oni su zadnjih godina tvorci svih ratova...al inace sam da izbjeglice iz Azije ne mogu traziti azil u Evropi neo samo u Aziji isto tako iz Evrope samo u Evropi, ne u Juznoj Americi,Africi.. i slicno...ma da ovde ih treba sve gurnuti u EU kad su oni sve zakuvali al aj..
Putin je jedan veliki gospodin
Jedini ispravni stav koji sam čuo u zadnje vrijeme ... Treba uništiti korijen zla ... A Ameri i prokleta Saudi Arabija su ga stvorili ...
BRAVO NAPRIJED GAZI GAMAD NAŠIKANU: :)
Još jedna kockica u mozajiku.
Kad bi ovaj četnik i obama prestali pomagati muslimanima svi bi bili mnogo sretniji.
"On tvrdi da se do rješenja problema izbjegličke krize može doći rješenjem problema na terenu – u njihovoj domovini." o ovome ja pricam cijelo vrijeme. svi se baziraju na to kako rjesiti izbjeglice, a odjednom je u drugi plan palo kako rijestiti prvobitan razlog zbog kojeg su postali izbjeglice.
naftalin Boli istina - zar ne! Istinu ne stvaraju krščani - istina se sama pojavi, kad - tad!
Sve izbjeglice sa Mediterana, Sirije i Avganistana - prije svega treba da prime zemlje koje su napravile situaciju kakva jeste. pošto se sada kazuju da neće Muslimane u Evropi, treba im reči; ZAKUHALI STE - KUSAJTE! Primiće EU sve do jednog - jedino tako mogu da osvježe krv!
Samo za raju, III svjetski rat je vec poceo i vec se vodi na mnogim frontovima sa ciljem obezbjedjenja onih preostalih resursa (uglavnom energenata). U tu svrhu su Ameri stvorili i opremili nekoliko nacistickih placenickih armija poput u Ukrajini i IS koji su tu da sprovode strategije "Velikog Inkvizitora". U ovoj prvoj fazi (americka strategija) rat sa vodi za razaranje drzavnih, nacionalnih struktura i postavljanje vazalnih rezima u njima. Razdvoji posvadjaj i onda opljackaj u najboljoj Anglo-saksonskoj tradiciji finansijskog kapitalizma. Sama struktura zapadnog rezima postaje sve vise i vise nacisticka (pokusaj ocuvanja postojece socijalne preraspodjele po cijenu ukidanja liberalnih sloboda) Sa druge strane stoje Rusija i Kina u tradiciji nacionalnih drzava i u kojima su osnovni nosioci vladanja politicke oligarhije. U oba bloka je demokratija zapravo suspendovana, odnosno nikada je nije ni bilo.
"Njihova glavna mana, tvrdi predsjednik Rusije, jeste implementacija zapadnih vrijednosti a da se u obzir ne uzmu historijske, kulturne, nacionalne i religijske karakteristike regiona." Reci to Afganistancima jer tamo su prvo bili Rusi pa onda zapadnjaci,a onda takvu priču serviraj i Čečenima jer me interesuje šta će i oni na to reći.