Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svih bivših sfrj republika jedino Srbija ostade slobodna i vojno neutralna ...fašisti i njihove sluge su digli glave opet al neće dugo...
Neumorni su sa ovim ustaskim fazonima, ruski predsjednik i "srbijanski" premijer. Da hoce jednom da napisu i "rusijanski" predsjednik, pa da i to dozivimo. Nije ni cudo sto gospodin "akademik" pojmove u rjecniku objasnjava sa primjerom "poklase nas djikani" :-) Zna on kakvoj se publici obraca i za koga izmislja jezik.
Opet neko nasekiro???
Predsjedik Rusije i premijer Srbije je jedino ispravno, šta pjeniš bezveze.Nit je prvi predsjedik isklučivo rusa, nit je drugi premijer samo Srbima! Opet isplivala tvoja četnička filozofija!Hrđavom k---u i dlaka smeta:)
neka svako uređuje i čisti svoje dvorište.
Srbija je najvaznija tacka na planeti. Najkrupni vojni interesi koji na svetu postoje su na teritoriji Srbije. Zato su nam i razvalili drzavu, jer niko spolja ne sme da rzikuje da postoji drzava.
De bolan malo obidji svijeta, jesil ti normalan.
Da jedan "nas" politicar ide u Rusiji i da mi imamo nižu cijena ruskog plina.
Susjedi/komsije se naoruzavaju neki raketama dometa po 300km i helikopterima neki mocnim topovima, a kod nas se seoske lole biraju za ministre ko izbor za mis, ej moji bosnjaci pa nismo mi bolje ni zasluzili.
Ma nije to velika stvar Srbija nikada nije nesto vele u bitkama uspjela , samo sto je sve ratove pocela i sto je najvise civila ne naoruzanih pobila. A to da Srbija nije bila u ratu inace Arkan i Legija su iz Banja Luke?
I to jos Hrvatska je NATO to znaci da je Hrvatska i Srbija svjetlosna godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbi su glavni izvor nestabilnosti na Balkanu , čim ovaj šuruje sa rusima nesto se sprema samo su im uvijek rusi ledza okretali kada se zagovna a ovi ih ljube u čmar :-D
Bosnjaci su najveca govna zato sto svojom slaboscu navlace nevolje na sebe.
Vise brabonjaka na jednom mijestu nisam još vidio
Ovo rukovanje ne može nikome donijeti dobra. Ovo je kao da se rukuju Frankeštajn i Drakula u Đavoljoj kući.
PRIPITOMLJAVANJE: Postoji životinja koja se zove bodljikavo prase, koja je, zahvaljujući batini postala jaka i snažna. Što je više udaraš, to ona više napreduje.
Pouka: Treba zivotinju (u pitanju) udarat'. ??
vidi putina, metar i kopejka.
RUSI, STOLJECIMA POMAZU SRBE.-DEKLARATIVNO.
Dijalog za mir i stabilnost a oruzje se kupuje hmm,kako je moguce da se u tekstu navodi da nije poznato vise detelja o oruzju a tacno se zna sta zele i koliko ce to kostati narod srbije,na ionako ogroman vanjski dug koji imaju dodajte jos 4-5 milijardi eura,minimalno..
Nikada zaista nisam mrzio nikoga niti cu,sve su ovo igre mocnika koji se igraju preko leda ljudi i naroda..Nikada ali nikada sebi necu dozvoliti da mrzim nekoga sto je druge vjere ili nacije,jednostavno zelim da svi u miru i dostojanstvu zivimo koji su nam drugi uzeli a mi nasjeli,ali mi se tu najmanje pitamo jer smo upravo mi to dozvolili..Mnogo je mrznje medu nama koju je opet drugi stvorio,to se cak moze vidjeti u rijecima mnogih ovdje bez obzira ko se kako zove ili kojoj vjeri pripada, ja zasigurno nisam jedan od njih..Politike su te koje djele narode,i koje su nas podjelile,nazalost..Komsije i sluze da se brinu jedni o drugima postuju i razumiju,samo su nam rekli da to nije dobro i da smo razliciti po mnogo cemu,pogresno,vrlo pogresno..lp
Dva tukca uboga,.ebo jedan drugoga..
Pucic i Vutin