Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putine naredi Lavrovu da vrati Iconu sto je mile ukro iz Luganskog...
@gooUser19091985 Hoće. Putin se inače zalaže za dobre odnose sa Ukrajinom. Ne bi od njih nikad ništa uzeo, ni komad zemlje, a o ikonama da ne pričamo.
Putin je opasad čovjek na čelu najveće zemlje na svijetu. Uz sve to još atomska sila. A specijalnost još biološko hemisjki kokteli. I sjedi u savjetu bezbjednosti. Džaferović uopšte nije upoznat sa nadležnostima savjeta bezbjednosti. Postavlja se pitanje da li su se mogla pojasniti stajališta BiH a da se ne blamira ruski vanjski ministar. Jer zbog sitnice dobije naša država puno problema. Komšić i Hrvati neće imati konzekvenci jer Rusi znaju da on nikog ne predstavlja.
Ne njajKe Rusija je od vremena Jeljcina, koji je bio korektan, u stalnoj diplomatskoj i pravnoj agresiji na BiH pa i mjesto koje ima u vijeću UN zloupotrebljava i stalno to mjesto koristi da našteti ugledu BiH
@tajfun2018 Rujsija se nikad javno nije mješala u suverenost BiH do 3 Jula 2020. Njegov ambasador je prenio putinovu poruku da svaka promjena u BiH bez njegovog odobrenja može ugroziti sigurnost. Izetbegović napao Ambasadora a Putina nije smio spomenuti. SAD i EU su odmah napravili sastana Čović Izetbegović i ovi potpišu dogovor, promjena izbornog zakona i izbori u Mostaru. I sve se zaboravilo. Sad je došao Lovrov i svojom pojavom dao na znanje da je Rusija tu. Sad je sve kasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jes ruzan u pm
@RAMMSTEIN ljepši je od svih naše stranke
Dokazani trovaci neistomisljenika
Pa jeste, boljsevici kad hoce, ubiju ruskog Cara, njegovu zenu i djecu,pa kad hoce od 1929-1953,ubiju 40 miliona stanovnika SSSR-a, pa kad hoce ubiju 36 000 Finaca, u napadu na Finsku,itd.
Haha covjek hladno priznaje da truju ljude i da su profesionalci u tome.
To znaci samo opomena Ccc
Tragedija za Putina je u tome što stvarno nisu sposobne da završe posao. Plus što su ih još provalili i znaju tačno ko je to uradio. Čak je i novinarka Cnn-a bila na vratima jednog od njih. Potpuni amateri.
Tek je Lavrov vidio sa kakvim lopovim i švercerima se je našao u Istočnom Sarajevu
Ovaj Putin ima blizu oči jedne uz druge ko ona prikaza Kavazović od Reisa.
a onom Lavrova što si poslao, vratilo smo ti ga neoštećenog, pa poradi malo s njim na temu diplomatija i kako se ponašati u posjeti stranoj zemlji.. bio je loš... strašno loš
pa u tom i jest genijalnost tvog plana... otruješ ga na pola...i čovjek umre za 2-3 godine sam od sebe... a da ste ga direktno otrovali, svi bi znali ste vi i prozvali vas... Putine , nemoj se džabe provaljivat... znamo mi te fore jos iz hladnog rata: dupli, trostruki, četverostruku špijun itd
najjaci
Staljin je dijete iz vrtića za tebe ruski diktatore.
Dok je Amerike Bogom date svemocne države mirno spavajte. Pokraj njih ova pudlica moze nam samo olizat nasa veleljepna muslimanska jaja.
Što bi rekao američki predsjednik Nikson - Rusija je Bangladeš sa nuklearnim naoružanjem.
Samo pogledajte film Hunter Killer i sve će vam biti jasno. Jesu rusi napali, ali ne kao država, već neka organizacija npr teroristička, koja planira napasti i ruse. Kao ruski general napao rusiju i ameriku, i amerika hoće da spasi svoje, i rusi (koji su dobri i država) ubili ruse (koji su loši i koji se protive džavi i americi) na kraju.