Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tooo legendo, samo naprijed i samo rokaj i dalje kako si poceo. Do karaja.
krmooki botoksirani daj vec jednom ohladi i nestani.
što bi reko staljin - nije važno ko glasa, nego ko broji glasove
isto kao i ovi naši nezavisni kandidati
Putin je u današnjem intervjuu uporedio moguću situaciju u Donbasu sa Srebrenicom i rekao da Kiev ima namjeru da izvrši pokolj kao Srbi nad Bošnjacima u Srebrenici. Od večeras Srbi na kolektivnim aparatima,infuzijama,multivitaminima.
Srbi na Haparatima, Putin uci fatihu
Pravoslavne ovce.
Svi su za nas ovce, samo smo mi kao neke dobre zivotinje. To se da vidjeti iz prilozenog, vise nepismenosti, vecih glovonja i siromastva nema u evropi. Al eto boslji nista ne valja i svi su odvratni, a svi bolji od nas.
@Komunjaraa Zavisi ko šta smatra boljim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)