Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca pa priroda diktira ljudski vijek, samo nikad docekati da sjasu ovi remetilacki faktori koji proizvode ratove i stradanja u svijetu.
Sta će ba spomenuti. Aj neko od vas neka proba izgovoriti ovo ime naglas. NA glas, da čuješ sam sebe. Šipak, zvučiš kao da imaš moždani.
Idemo Putine do kraja poraza fasizma , smrt fasizmu sloboda narodu
Pokupi se i pravac Rusija..
Pokupi se ti i pravac Turska ako podrzavas fasizam,ja se ovdje borim protiv fasizma tako da tu ostajem do konacne pobjede .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako ste mislili da nema članka o Rusiji jutros jako ste se prevarili! CIA radi punom parom u bacanju ubleha kao i kad je bio COVID-19
Putko, putko, imam jednog Rusa na ćuni, pa vidi kako da ga zaštitiš.
Miran budi, „Putko“ je vaga u svijetu!
Zapad je obična hrpa šuupčina zaokupljenih oko sopstvenih interesa, dok se diktature pokazuju kao veoma dobri i pouzdani saveznici. Possrrat i jedne i druge - nek se unište međusobno.
https://una.ba/vijesti/svijet/vladimir-putin-se-oglasio-o-bombardovanju-bolnice-u-gazi
Kad impotentni pijanica masta o tome koga bi guzio
Samo izolovati, kao što ih nema u sportu tako treba u svemu ostalom dok se ne povuku iz Ukrajine, plate odštetu i odgorni odgovaraju za zločine!
V.K, kralju, Lilian Carp je MUŠKO ! ha ha
Ako ništa on bar zna da Moldavija ne graniči sa Rusijom
Gledam svoja posla kao i zapadnjaci prema Gazi boli me briga šta Putin radi dokle ide , čija europska mama vunu prede ama boli me brigaaaaaaaa ono briiiiiigaaaaaaaaaaaaaa
Sta kaze konakovic, ta regija granici sa rusijom hahah
Znam da nisam naccista i da se trudim časno vjerovati (da pišem koja vjera govorit će laže) tako da zbog tih razloga nemam straha pred Putinom , a klixu što se ti bojiš Putina??? Kad je samo jedan uslov da nisi Nacccista?
Kad vidim bagru cionističku šta radi i niko ih ne zaustavlja...pa ko sam ja da onda sudim Putinu i njegovim djelima, samo se pomjerim u stranu i šutim i Putine radi šta si god naumio
gooUser1708334453 Ovo se zove šutnja iz principa