Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajmo posteno... Sta je Amerika kome zadnji 20 godina dobro donjela?
Nemoj tako, oni su pomogli u rusenju velikog "diktatora" Gadafija, sada zele srusiti Asada, koji je isto tako "diktator"...
@sezame.... Kako te nije sramota civilnih zrtava iz Srbije???
vjerujem da ce uskoro objaviti o kojim sumama se radi koje su nestale iz ukrajine s janukovicem. bice zabavno.:)
nisam znao da obami hvali jedan prst :)
Slobica u mega formatu...
Bolje biti glup malo glup nego malo pametan. Vidim ti pokusavas ovo drugo. Sretno ti bilo.
Ono što mudri Putin nije rekao, ...da je glavni cilj bila Rusija a ne Ukrajina.
Što ovaj Putkin može lagati i s*ati to je da čovjek ne povjeruje. A ko je taj ko ucjenjuje Ukrajinu i cijelu Evropu sa snabdijevanjem plinom već decenijama? Otkud Viktor Janukovič (rus koji je odlučio da Ukrajina neće u EU, opljačkao ukrajinski budžet i pobjegao u Rusiju), na vlasti i za čije je interese radio? Ovakvo laganje ne trepnuvši smo mi u Bosni odavno vidjeli jer i kod nas ima zlikovaca koji lažu nemilice, a najviše lažu kad odu u Hag - po njihovoj priči oni su veliki humanisti, a žrtve su same sebi bodljikavom žicom svezale ruke na leđa, onda se međusobom povezale, pa su pucale i pobile se, zakopale u masovne grobnice i onda nakon par dana same sebe otkopale i prenijele u više drugih masovnih grobnica - a sve samo da bi iz obijesti bezobrazno optužile Karadžića. Mladića i njihove pse za ratne zločine. Putkin, putkin, prejerao si.
Rusi ne ucjenjuju nikoga već zatvore plin kada drugačije ne mogu dugovanja naplatiti, zar je zločin tražiti svoje?
Znamo mi dobro kako to oni rade. Zašto je cijela Evropa ostala bez plina prije nekoliko godina kad su Rusi tražili dugogodišnji ugovor za luku Sevastopolj, a zauzvrat ponudili nižu cijenu plina Ukrajini? Kako to da su sada ponovo povećali cijenu plina Ukrajini i traže odjednom isplatu duga ako su tako pošteni? Prljave igre i ucjene lopova i agresora ne vide i ne žele vidjeti samo oni koji ih slijepo slijede i sami bi bili u stanju uraditi isto ili gore.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto je svima izgovor Demokratsko pravo a ne Moralno pravo!!!jebes demokratiju bez morala!!! cist primer Libija nije bilo Demokratije ali je bilo Morala a sada je u Libiji Demokratija bez Morala!!!!
pa to je jasno i pticama na grani, al nije ni tvoje maslo za Ramazana
...znaju ljudi taj posao...
...izbirikali se.