Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha. Čuj gospođe koja je bila dio vlasti da 2 posto glasova. Pa kako će se distancirati kad su samo rodbinske veze između Hrvata u RH i Hrvata u BiH toliko isprepletene da ovi mokri snovi liberala ispadaju smiješni u startu..
Pusić nije probosanski nastrojena. Ona je kao MVP RH agitovala i izlobirala ispred DE Ambasade da se Lagumdžiji nametnu oba HDZ-a u vladi. Čović je propao samo zato što je odbio da u toj vladi bude i Lijan, koji bi uzeo jedno od ministarstava Čoviću i dva Lagumdžiji pa mu je Ambasada SAD rekla mrš. Jedno je šta priča, drugo šta radi kad ima mandat. Ona i Mesić ne mogu u istu rečenicu.
I prije nego što zauzmete stav, molim vas da dobro PROGLEDATE iz wikileaks depeša gdje se jasno vidi da niko relevantan u RH, ni u SDP ni u HDZ-u ni ostalim strankama osim Mesića nije imao konstruktivan stav prema BiH. Kosor i Josipović su odmah uspostavili praksu sedmičnih brifinga na kojima koordinišu poteze u BiH preko svojih pijuna.
A ovi što se zanose nekakvim pričama da je SDP u RH išta bolji, samo bi vas zamolio da vidite kako je Čović lično MOLIO Josipovića da prihvati ono šta mu je izlobirala Pusić, tj Njemačka Ambasada, kad su pritisli Lagumdžiju. HDZ je tad odbijao imenovati ljude u Dom Naroda FBiH kad je vidio da se vlada može formirati bez njega, pa je otvoreno kršio Ustav i provedbu zakona, Pusić ga je i tad stajala. Josipović mu je naložio da ne prihvati ponudu i Ambasada SAD je rekla mrš!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako da se distancira kad hercegovci drže sva glavna mjesta u Hrvatskoj a Hrvati postali njihove sluge. Uskoro će tražiti da se Zagreb naziva Herceg Zagreb.
HDZ na aparatima...
Ovi konstitutivni rvati nisu ni blizu kulture hrvata u hrvatskoj. Jednostavno nacisticki nastrojeni potencionalni terroristi