Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako ce i dodik bjezat
@DrinskyMan Dodik voli cifute...hahahahahaha
@DrinskyMan amerikanci iza Dodika? Tu teoriju jos nisam cuo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A sto se mrmonja ne isprsi i ne pozove ih u Banjaluku da im dadne azil. Zar nije to taj tip separatizma sto uporno zagovara. Ili je separatizam na papiru a lopovluk na tanjiru Smrt nacionalizmu sloboda narodu!!!!!
Koja kukavica i licemjer. Gurnuo bi narod, tuđu djecu da ratuju za ostvarenje njegovih snova.
Koja kukavica i licemjer. Gurnuo bi narod, tuđu djecu da ratuju za ostvarenje njegovih snova.
Idi na Kosovo, cisto da vidimo sta ce medjunarodna zajednica reci 😂
Kada su moju Jugoslaviju rasturali nacionalisti i fašisti, cijeli svijet im je davao podršku, i dan danas svijet podržava nacionaliste na balkanu. U Španiji se pojavi jedan polunacionalista i vidite kako završi, ganjaju ga ko da je najveći terorista. Tako se to radi.
@Realnews Zaboravio si djikane jarane
Doci ce ti glave. I tebi i Dodiku, samo lagano.
Ima nešto od Radovana, zar ne... neki ke tu separe-gen koji dijele njih dvojica.
*je
pidžimon, stara čkapi
Dodji u rs tu ces biti siguran,imaju oni nekih pasosa prodaju se na kilu,valjda ce i tebi dati jedan...
Eto sto ti je demokretija! Zbog slobodno iznesene volje gradjana covjek se mora skrivati ko kriminalac!
On je obicna *icka. Sto nije do kraja ostao u Kataloniji i pokusao ideju sprovesti. Ovo je obicni interesdzija, isti kao i nasi politicari.
Americki placenik pobornik separistickih ideja. Prvo su društvo razbili na nacije sad na narode a u isto vrijeme razvaljuju porodicu. I gle cuda sve protiv religijskih principa.
NEma druge nego počasno državljanstvo Republike Srpske ! Niđe neče biti sigurniji, jer Srbi svoje heroje ne ISPORUČUJU !
@kub vidjeli smo kod Mladica i Karadžića hahaha
ma ovo je sve namjerno inscenirano.. on da napravi haos u barceloni.. posto spanci nisu mogli da napreduju dovoljno brzo da bi stigli kataloniju koja je jedna od nabogatijih regija u spaniji oni su odlucili da je spuste malo na nivo rest spanije.. sad ga lafo traze.. al ce opet ukinut potjernicu za par dana kad se on javi iz brisela..
I cut uspio napustit Finsku.. da su finci htjeli da ga uhapse mogli su to u roku od 15 minuta.. jer su sigurno znali gdje se nalazi..
koji pakas ... stani iza svojih ideala ako imaš damu
Pa upravo stoji iza svojih ideala. Čim se ne da, znači ne odustaje, ne kaje se, i smatra da ga progone na pravdi boga, zbog organizovanja potpuno demokratskog izjašnjavanja naroda što je jedan od temelja evropske politike. Predaja vlastima uŠpanije je poraz.
drinsky, hajde ne rise. yyebo ih referendum. ne znaju šta će od para, imaju kulturnu autonomiju, rade sta pozele. Ovo je jedna budala, narcisoidni tenkre, koji i jeste za zatvora