Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebes kataloniju daj da se ghuzica spasi
cuj sad na dijalog pizdo jedna!? Kad vidis da nema izlaza i da ce te cjela Evropa hapsiti ti bi ko dijalog. haha. mozda dodick nesto nauci od tebe
saraZ vjerovatno ne znas da Katalonske vlasti pokusavaju vise od 20 god. pricati sa Spanj.o problemu a problema puno ima!!!....ali Spanija ignorira Kataloniju , samo pare idu u Madrid jer je Katal.najrazvijenija i bogatija od cijele Spanjolske.Za drugo ih zaboli ona stvar.
ko se god hoce odvojiti ja bi mu dao....bujrum!!! sto bi te mene ili ja tbe tjerao da zivis samnom/s tobom????? necu sa tobom i cao...ili da se poubijamo ili sta? SVI BI SVIMA DALI DA SE ODVOJE.....DA NIJE,CEGA,,,,,PA PARAAAA!!!!KEŠ KEŠ KEŠ!!! OBICNO SE JACE I BOGATIJE POKRAJINE HOCE ODVOJITI!!
Imamo jace i bogatije pokrajine koje hoce nezavisnost, a imamo i RS :'D
Nema to veze sa jacim i bogatijim pokrajinama, ima u neku ruku istina, ali nije to jedini razlog, katalonci nisu spanci, srbi nisu bosnjaci, siptari nisu srbi, skotlandjani nisu englezi, abhazijci nisu gruzijci, jermeni nisu azerbejdzanci itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
robija ti je neizbježna