Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saudiska arabija saveznik izraelu nemoze covjek biti pametan
Zero sto religija je privatna stvar. Kad ćeš shvatiti da neko može biti u sukobu a imati istu religiju? Iranci su prirodni prijatelji Hrvatima, Armencima, Palestincima, Srbima, Sirijcima.... šta još želiš znati?
koja demokratija protiv protesta tenkom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogu se svi posr.ti 💩na UN! UN se dokazao da su niko i nista!!
Doći će kraj i cifutima
Isto su to govorili i Babilonci, Perzijanci i Rimljani. I Hićo naravno... još se taj kraj čeka.
treba izrael kompletan tjerat da pjevaju: "Kad u gradu sretneš me s obje ruke grli me Širi ponos grada svog uz BHFanaticos Kad ti bude najteže biću brate uz tebe Daću za te život svoj jer ti si Fanaticos Kad tribine zagrme stani brate uz mene Čuvaj leđa bratu svom jer ti si Fanaticos Digni šake u nebo sa mnom brate zajedno pod zastavom Bosanskom jer mi smo Fanaticos
Stvarno se pitam zašto je fašista Hitler imao namjeru da uništi ovu rasu. Razmišljam šta bi se desilo da su oni imali Hitlerovu moć, vjerovatno bi broj žrtava u tom ratu bio nesrazmjerno veći nego sto je sam Hitler počinio.
Da je Hitler pobio sve Jevreje, naredni posjetioci Ausšvica bi bili upravo Muslimani. Jesi li se ikad zapitao, zašto Desničari mrze i Muslimane i Jevreje podjednako? Ja ću odgovorit, zato što Evropska i Američka Desnica, odnosno Evangelisti, iskorištavaju Izraelsko-Palestinski sukob da bi napravili haos među svim semitiskim narodima (uključujuči i Muslimane) da bi mogli iskorištavati prirodne resurse.
Ja šta je Vlahadijw na ovom portalu...zaudara na krmeći loj svaki komentar,tačno ih zamišljam onako lojave kako umiru da bace komentar na klixu,kad vec ne mogu doci u Sarajevo pa prošetati ko sav normalan svijet. Tako i onaj Lojo Nemanja,kako jw nadlwtio avionom još se onaj krmeći loj nije prozračio iznad Sarajeva
Krmeći loj? Loj? hahahahahahaha Svakakve budale danas pišu komentare. Ajme John jesi glup, totalno glup. Gluplji komentar odavno nisam pročitao. Glup si skoro ko Rusmo2 ili EuropskaBosna.
Ma nece se hezbolat uključit,dzaba sve,prošli put su dobili lekciju...oni za mjesec ispalili 4 hiljade raketa a hamas za 3 dana 2000.Ovi drugi da imaju šta imaju ovi šije Palestina bi bila slobodna
forza izrael
Ma deru ih Izraelci ko glinene golubove.Ovo im dođe kao neka vježba, ma samo ih gazite nema frke.
Samo nam nemojte vi ortodoxni turci i dojucerasnji bosnjaci koji ne znate razliku izmedju vjerske i narodne pripadnosti dijeliti šuplje ovdje.
BOSNJE KAD CE PROTESTI PROTIV KINEZA.................. POTRAZITE TEKST ........Kinezi zatvorili milijun ljudi pa im još uništili i 16.000 džamija: ‘Neka se mole kod kuće!‘
✡️👃🐽