Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi se nesto kurche sa oruzjem. Niko ne smije na sake.
SAD NAM JE JASNO GDJE NESTADE 5 RAKETA KOJI RUSI ISPALIŠE NA SIRIJU !!
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/cnn-pogrijesio-rusija-i-iran-demantovali-navode-o-zalutalim-projektilima/151009090
سال نو مبارک.
Mustaffa Garaggic@ sta ti dodju sipanze blizi ili dalji rodjaci heheheeh?????
Da smo se okrenuli iranu a ne E.U i SAD ne bilo Repulike srpske i dejtona...
Ama samo škripe zubima u snu , to je to !!!
Nikada se nezna kome je to oružije namjenjeno, jeli onom koji ga je napravio ili onome kome je namjenjen.
Ove rakete je Iranu prodao Josip Broz Tito. Toliko o njihovom oružju.
Izrael napadne Iransko nuklearno postrojenje, Iran Iraelesko skladište atomskih. RadijaCIA za radijaciu ili ono starobiblijsko OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB ! Dosad nije moglo. Al sad može.
Nije sve prikazano samo jedna ulica!
Ovako je i Tito bušio i zakopavo se i na kraju ništa.
Bili bi velesila da je Dzemal Bijedić naslijedio Josipa Tita,ubiše ga dušmani četnici i SANU. I time pokopaše jugu i napredak.
Perzijsko carstvo. Ako bi ratovali u buducim ratovima kao sto su u Iransko-Irackom ratu onda nemaju sanse ni protiv koga.
Sto se tice svega ovoga, jednom za sva vremena treba da se zapamti. Amerikanci zajedno sa Izraelcanima vec odavno kuju plan da se isprovocira Iran kako bi doslo do sukoba u koji ce se ukljuciti Rusi zajedno sa Kinezima. Sta je cilj? Cilj je podstaknuti Iran da potegne za nuklearnim oruzjem nakon cega ce reagovati Izrael i Rusija te potom svi zajedno ulazimo u treci svjetki rat. Saudija je odavno saveznik Amerikancima i vjerovali ili ne, Iran ce napasti Saudijsku Arabiju. Zivi bili pa vidjeli!
Grijesis
Daljinski upravljane rakete ? MA hajd ba nemojte pretjerivat. Da niste tako preizni u izražavanju posmislih da je vozi vjerski najbolje potkovan gardista samoubica. To bi objasnilo raketu kao opasnost za Izrael, al daljinsko upravljanje je NEPRECIOZNO. Bar ovo IRANSKO !! ZASAD JE IZRAEL SIGURAN. ZAto služe Izraelske zastave na podu da uvjere pilote raketa u SUPROTNO :)))))))
NEPRECIZNO JARANE. Inače bi to Izrael odavno zatukao. Uglavnom ima psihološki efekt kao nekad emisija dozvolite da vam se obratimo !