Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka si ih naruzio,sad ih jos samo ostro pogledaj i to je to!
Nato sam prica nigdje djela , Rusija prisvaja
A šta traži ovaj sotonbeg u Ukrajini?!
došo bošnjo pametni da brani Rusiju na kljix
srbija ku..va balkanska
Bravo Rusijo otmi i Bosni komad teritorije jer glupe Bošnje koje te podržavaju ne zaslužuju ništa bolje.
Rusija potkopava suverenitet Ukraine, pogazili su sporazum iz 1997 kada je Ukraina dobrovoljno predala nuklearno oruzje u zamjenu za sporazum kojim se Moskva obavezala da ce postovati njihov suverenitet i teritorijalni integritet. Ruski lazovi.
od rusije ce prvo nastrdat BiH a onda RH ali ce na kraju Rusija biti potpuno izbacena iz evrope,ali toce dugo potrajati!
Albanci ce da podijele pasose svim Albancima. 😒
Evropa kad rjesava problem, rjesava ga ko ckapi 30 godina i opet nista.Nesto lafo moli povazdan. Amerika kad rjesava, rjesi za 2 dana (Kosovo, Makedonija...)
https://faktor.ba/vijest/srpkinja-danijela-lazovic-iz-gornjeg-milanovca-najpoznatija-je-snajperistkinja-u-ukrajini/8870 srpkinja i srbi ubijaju ukrajinsku nejač za ruse i gram droge po Ukrajini.
Kako Hrvatska i Srbija zahebase Europu! Nije to nista prema onom sto Europljane ceka. 😒
Vidi Rusa sto kopiraju Hrvatsku i Srbiju. A ovi se ko u Natu ibrete, nije im nesto jasno. Levati
Piše Dobas u naslovu. Hajd predjeli ste se baklave, optrčite svi krug oko ImportaneTA