Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozovimo akademsku zajednicu da sjede i izmisli adekvatan termin za zločine ovih štakora, jer riječ holokaust,genocid,fašizam, nacizam je blaga riječ.
Tezak vam svaki udisaj bio.Nikad nista vise nece biti isto za vas .. sjecate li se holokausta gospodo zločinci, otimači , ubice , lopovi , arogantni i oholi oni misle da oni red uspostavljaju .. tezak vam svaki uzdah bio i vama i onima koji vas slijepo podržavaju.. Ovaj svijet je dom zlih ljudi i zlih bica , ali ne zaboravite svi vi koji ovo podržavate , da je Gospodar svega jedino Allah dz.s pa ih svih spletkih . Neka je hvaljen On koji je zlo stvorio
Prvi će bježat kad osjeti da je pušiona, to je taj cionistički junak.
Vidi ovog Vulina.. svi ste vi isti, bozije sramote
Ovo je najveci sljam savramenog drustva, nikada pobijediti nece, ama bas nikada. Mogu ubijati i nepravdu ciniti, mogu neznam ti sta sve uraditi, ali NIKADA pobijediti nece, taman da iza njih stoji cijeli svijet. Zlo nikada nece pobijediti.
Pravo lice savremenog kvazi demokratskog svijeta, dok na jednoj strani Oprah prica o Americkim snovima i vrijednostima , na drugoj strani te Americke vrijednosti pokazuju pravo lice, masakriranjem djece. Na trecoj pak strani Arapi sjede i uzivaju u svom komoditedu, dok pored njih bracu im svu pobise.
Hajde stisni pa reci istinu sa terena.
BIH treba obustaviti pregovore sa EU I SAD oko svih pitaja dok ne narede Izraleu da prestane sa genocidom u Gazi. Kakvo licemjerje traziti ovjde od BIH reforme i saradnju sa NATO dok Izrael iza zavjese ubija sve redom u Gazi. STOP
Majci sina napravio!!!
Crko daBogda
Allah dz.s. ce vam suditi. Ostvarit ce se prorocanstvo iz Kur'ana kada ce vas muslimani poraziti na tom podrucju
Ratni zločinci za sve vremena dok je svjeta ,ko i srbi i hrvati
Hajde s hajrom da se ne vratis iz Gaze
Samo plin donosi mir u svijetu
Evakuisati gdje??? Ugurali ste ih uz granicu i sad bombardujete kako stignete. Sjeme vam se zatrlo zlotvori.
Nećete nikad imati mira dušmani i ubice djece.