Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci dogovor je da traje bar do NG
Dogovor i ne dogovor,rusija mora da izgubi u svakom pogledu , i to ce se ostvariti kad tad.Neka bude svakoj zemlji ovo primjer da nemozes uzimat tudju teritoriju nebitno koliko je ona jaka
@sinbad jel ti sad jasno koliko ovdje ima rusofila? Bolje ignor drug moj, to ih vise boli vjeruj mi.
Neće nikad. Ameri su nasukali Švabe tako što su ovi prvi poslali Leoparde za koje se ispostavilo da su daleko od reklamirnog. Sada mit moćnog ima samo Abrams, pa će krenuti prodaja po svijetu. U principu, svaki tenk je kamara željeza koju svaki protivtenkovski projektil proprži ko puter.
Sta kaze srbadija jel ogorčena jadni rusi isli su kod onog ping ponga u koreju da traze kazu daj sta daš
I tako polako polako ulazimo u III svjetski, znace se sve do NG ;)
Rusi zbog ukorjenjene korupcije prelaze u drugu ligu. Jesu naučili ali je status izgubljen. Kinezima je ovo idealna situacija da nauče od ruskih i zapadnih grešaka. Sva ova gužva u indo pacifiku govori da je ovo u Ukrajini samo proba za sudar sa Kinom. Realno, pravog rata nije ni bilo od korejskog. Ameri su decenijama lupali boraniju širom svjeta i u boljoj su formi. Ipak, ova kung fu Panda je opasna.
Jovo iz Pribave na teskim Haparatima.
Golemo
Gorili Leopardi gorce i Abramsi ….. Zali Boze samo ljudi koji ginu….
hahaha ispade da su se 2 bosnjaka sa 2 neumcana pobili sa 2 neumcana i 2 bosnjaka hahahhaa
Sve je dogovoreno nekad davno bilo amerika i rusija o natou i svi ostali onda doso komedijas zelenski kako ga ono kod nas zovu novi Alija nemate vi pojma djeco sa klixa sta se tamo desava Google it motherfuckers poslusajte sta prica Robert Fk junior o ukraini i o rusiji
https://youtu.be/vlMTiENqgOw Poslusajte ko rezumije ovaj jezik
Kako su glupi ovi citaci sa klix.ba nemaju pojma radi cega je putin poceo invaziju na tu ukrainu
bio je i leopard mocan
abrams je manje vise isti ko leopard 2, koriste isti top, imaju istu kompoziciju oklopa, jedina razlika je sto abrams koristi plinski motor koji je lakse zapaljiv od dizela koji je u leopardu.
Postat ce smeće kao i sva ostala oklopna vozila
Sta ce im Abramsi kad imaju leoparde ili ih nemaju vise...
Ništa bez nadmoći u zraku