Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas u Bosni od 1992 god ovakvi na vlasti nemamo im sta rec...
Svi su se rugali BiH a sad ce svi postat ko BiH, nisu htjeli pomoci sa nasim problemima eto im sad vraca se
Preciziraj koji su to "ovakvi"? Dejtonski protektorat je upravo udario temelje etnickom kljucu kojom su se svi uspjesi oslobodjenja ARBiH od agresora ponistili za stolom i nagradili zlocinci...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako ovako nastavi u još par država muslimani mogu lagano počet pakovat kofere žao mi je ali tako je. Zar je neko mislio da će se samo mirno gledat kako se naseljavaju azijati i arapi i preuzimaju europu pff i još vajlat gluposti kako će Rim bit Islamski. pravit po 5+ djece i bit na socijali pa to može neko vrijeme poslje ne evo vidimo sad to NE.
Konacno...sad ce i u Francisco ,engleskoj , njemackoj itd...
Laprda da bi došao na vlast. Priča priču koju glasači očekuju. Sad ide promjena ploče...
Jel pobjeda ili najbjerobatnija pobjeda odlučite se.! Ja novinara bože sačuvaj!!!
to je to 🤣🫡
Hasi svjetlo..motak kablove i pravo za Ameriku!
Tako ce i bit, Evropa se pokazala Balkanskom vuhebinom
Azijati Afrikanci pakistanci indijci svi masovno dolaze i prevladaju Europom.... Samo što me sve podsjeća na amerikance koji su govorili kako se pravi jedna nacija, možda vi niste amerikanac ali vaš unuk sigurno jeste.....Mislim da svi mi šaljemo djecu da postanu Njemci Francuzi Holandjani... Americki recept.
Evrop je potonula duhovno,kulturoloski,politicki a uskoro i eonomski.Jedino ih Islam moze spasiti
Ode Evropa u P.M.!!!!!!!!!!!
Problem je sto europi treba ljudi. Cak je prihvatljivo da od 10 migranata bude jedan terorist, sestorica na socijali i tri radnika. Jedina zemlja, van Afrike, koja ce odrzat dovoljno mladu populaciju je SAD. Jednu generaciju kasnije svi zvuče i izgledaju ko amerikanci, odakle god došli.
Sad će izbaciti iz vlasti jer je antisemita, jer su Arapi semiti. Ups! Upravo saznajemo da je to (antisemita) ekskluzivno rezervisano za neke druge.
Na ljeto akobogda opet u Scheveningen na plažu. Poslije podne, nakon kupanja i dobrog ručka, ja po starom običaju svratim pored "srpskog hotela" i preko zida bacim paket Pampersa.
pa u većini eu zemalja u porodilištima stoji krst svećanik dolazi krsti djecu. I ako je pola kršćana ateista to je dio njihove kulture i svi ti ateisti će stati na stranu kršćana ne na stranu muslimana. Ja kao bivši musliman sadašnji ateista bi stao na stranu kršćana kome se sviđa Islamska kultura i običaji nekad ide u Aziju.
Sinko kome se sviđa Kršćanstvo neka ide u Aziju jahati Magarca, kao i njihov Bog.
kršćanstvo je dio evropske kulture i ako 80 posto katolika u biti ne vjeruje to kulturu i tradiciju ne mogu izbacit i zato će to uvijek biti dio njih. Pa kome se sviđa islam neka ide isto u Aziju jahat magarca kao njihov poslanik
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dosta je bilo islamskog terora u Europi. Imamo pravo na mir i na sigurnost.
Ja danas vidjeh teror, baba njemica prelazi na semaforu i žali se na pijanu barabu, jer ulijeće bajsom preko pješačkog, a on joj se dere i pljuje waaaas kurwa. Abu Marek iz Poljske.
Veze sa religijom nema, pljuvat će i dalje po islamu i tražiti krivca, a to što je EU u gabuli, troškovi, prkose rusima, nemaju odgovor na sve one vjetroelektrane, prdekane o ek. stabilnosti, uništavaju privatna gazdinstva, ne mogu parirati Kini, jer nemaju ništa. Činjenica da neki tamo Abu Hamza palamudi okolo, jer se ne može priviknuti na EU život i onda hajmo njega sklepat, a opet Oguz što vozi autobus, jer deset holandeza mrse pivu i džoju i neće da rade, se ne pita ništa.
poslije ove klaonice u Gazi od zapada i Amerike me ništa više ne može iznenaditi.